lørdag 28. mai 2011

Tapetvalg...


Noen ganger kan det være vanskelig å velge hva man skal ha på veggen. Når man maler, er det enkelt å skifte farge hvis man ikke er fornøyd. Har man kjøpt tapet for noen tusen, er det ikke fullt så lett. Hvis barna skal være involvert, kan det også være stor forskjell på ønskene til de som skal ha tapeten - og de som skal sette den opp... Jentene har falt for tapeten i midten, med hus på - tapetsereren var, ja hva skal vi si kjære - ikke helt overbevist? Jeg har lenge vært fascinert av fugletapetene Pip (nr 2 og 3 fra venstre), men har jeg sett på dem så lenge at jeg fort vil bli lei? Akkurat nå frister det mest å lage noen fine fuglebilder av disse to tapetprøvene istedet. Prøvene ble bestilt på nett, og fargene ser ganske annerledes ut i virkeligheten enn de gjorde på min pc-skjerm. Det vi trodde var blå/turkis viste seg å være grønt... Det var litt gøy å sitte sammen på pcen og plukke prøver, men det er lettere å se fargene i butikken ;) 
Hva foretrekker du?


4 kommentarer:

 1. Kjempefine tapeter! Skjønner godt at jentene likte den med hus! Fugler er også fint! Jeg er så pysete med tapet, så jeg hadde nok valgt den med bladene, til høyre. Lykke til med valget! God søndag!
  Klem fra Anne

  SvarSlett
 2. Hei! Så fin blogg du har! Havna plutselig her. Nydelige tapeter. Den med sommerfuglene var jo også søt, og litt mer "beskjeden" i mønsteret enn de andre. Men nydelige alle sammen! :)

  Ha en fin kveld!! Hilsen fruen!

  SvarSlett
 3. Fine tapeter!
  Jeg har to tapetprøver som er identiske med dine:) Alle er fine, men det er vanskelig med tapeter. De forandrer en vegg på en ganske annen måte en maling... Fugler er fint, men jeg er altfor konservativ til å prøve noe så dristig:)

  klem

  SvarSlett
 4. Mange fine varianter her. Ja, farver på nett/pc kan se helt annerledes ut i virkeligheten. :)

  Lykke til med valget!

  :)

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)