tirsdag 2. november 2010

Sengegavl av eikeplankerNå er endelig sengegavlen på soverommet vårt på hytta helt ferdig. Her har Handymannen brukt rester av gulvet som han har lagt i kjøkken, stue og gang. Det er dette gulvet du ser når du ser ut av rommet, så vi valgte å bruke litt av det her inne også for å få en sammenheng mellom rommene. Vi tok oss ikke råd til å ha heltre eik på soverommene, så nede er gulvet som taket her - i hvitbeiset furu.Slik så det ut før hodegavlen ble satt opp. Det er samme farge på veggene - Jotuns Marrakesh - men den endrer seg fra grå til beige avhengig av lyset ;)
På toppen av gavlen har Handymannen laget en liten hylle, til å legge fra seg klokke, telefon og andre små ting på. Veldig praktisk når man ikke har nattbord. Vi fikk også gjemt ledningene fra lampene, slik at det ble et litt ryddigere inntrykk. Skapene er kjøkkenskap fra IKEA, 40 cm brede og 40 cm dype. Siden rommet er så lite, passet det best med skap som ikke var så store. Nå mangler bare siste strøk med maling på vindusforingen og listene, og eikeben til sengen, så er dette rommet faktisk helt ferdig :) 


3 kommentarer:

 1. Det ble kjempe fint:)
  Ha en super din dag.
  Klem

  SvarSlett
 2. Så fint det ble. Veldig greit å ha en handymann! Smart å bruke materialer som var tilovers. :o)

  Ønsker deg en deilig dag, Linnette!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 3. Så kult det ble!! Bare å ta turen bortom, har ikke faste åpningstider, så bare send meg en mail, eller sms på 95813842, så finner vi en dag! Ha en fin kveld! Klem

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)