tirsdag 23. november 2010

Skabeloner i sink
Denne sjablongplaten har jeg funnet hos Frøken Klara i Danmark. Bokstavene er for små til det jeg skal bruke det til, så jeg må nok lete videre. Jeg skulle gjerne hatt hele alfabetet og tall i 50 mm, og I V og X i 100 mm. Linex har plastsjablonger i disse størrelsene, men da med en enklere font. Jeg likte godt stilen på disse, men hvor kan jeg finne det hen da tro?
De store bokstavene (I, V og X) trenger jeg for å fullføre dette prosjektet, som er en gammel bordplate på 70 cm som skal bli en klokke...
I mellomtiden får jeg gjøre ferdig prosjekt Stjernepynt - 12 nye stjerner som skal få pynte juletreet vårt om noen uker. Tips til butikker som selger sjablonger mottas med STOR takk :)


4 kommentarer:

 1. Takk for koselig hilsen på bloggen min. Smykketreet har jeg faktisk kjøpt på Nille så det burde være fullt mulig å få tak i. :)

  Hanne Mette

  SvarSlett
 2. Så flink du er da, de stjernene så kjempesøte ut, og den klokka kommer til å bli kul! Vet dessverre ikke hvor du får tak i de sjablongene større! Julereportasjen i Fevennen blir tirsdag 14. desember, i boligbilaget! :-) Ha en fin adventshelg!! Klem

  SvarSlett
 3. Hei, Linnette!
  Så søte stjernene dine er! En morsom idé!

  Når det gjelder sjablonger finnes disse i ulike interiørforretninger. Jeg har noen i den størrelsen du er på jakt etter, og de kjøpte jeg i Halden på en tur dit i sommer. Nå ser jeg du skriver i infoen på bloggen din at bor på sør-landet, så da er det vanskelig å foreslå noen butikker. Men, bor du i nærheten av Sørlandssenteret så ville jeg prøvd meg på den nye Home & Cottage butikken der. Eller har også Pandurobutikkene sjablonger.

  Det du bør prøve er et par nettbutikker. Det er mange som selger bokstavsjablonger. Legger ve et par forslag du bør sjekke ut.

  Landstil.com : http://www.landstil.com/group.asp?group=754

  SofiesVilla.no :
  http://www.sofiesvilla.no/kategori.php?kategori=29

  Lykke til!

  Ønsker deg og dine en koselig 1. søndag i advent!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 4. Jeg fant noen sjablonger på Stoff & Stil, men vet desverre ikke målene eller hva de har av øvrig utvalg!

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)