torsdag 12. mai 2011

Dress my nest - Challenge

En av mine favorittbloggere - Manuela med bloggen Mrs Hardy har gitt sine lesere en utfordring!


Inspirert av en engelsk serie hvor Thom Felicia tar utgangspunkt i kvinners favorittantrekk når de skal innrede hjemmene deres, har hun gitt oss en Dress my nest-challenge

Jeg skal ikke påstå at det var yndlingsantrekkene som inspirerte meg da jeg valgte materialer og farger til vårt prosjekt film-/ungdomsrom. Det er vel heller det at mine farger, og kombinasjoner av ulike teksturer og materialer som gir kontraster, går igjen begge steder.


Antrekkene er ikke nye, rommet derimot, er ikke helt ferdig engang. Det blir et par ukers pause i prosjektet nå, så ungene har tatt det i bruk. Den ene langveggen har Rough Panel fra Moelven. Uhøvlet panel som egentlig leveres ferdigbehandlet i hvitt og svart. Vi ville ha grått for å hente opp fargen fra de andre rommene i samme etasje. Heldigvis hadde de en pakke som ikke var behandlet ennå, så vi fikk tilsendt det vi trengte og beiset den selv. Lampen er fra Clas Ohlson, jeg falt for det blanke elegante som gir en fin kontrast til det grove uhøvlede. Etterhvert kommer også hvitmalte profilerte lister, som kontrast til veggen. De tre siste veggene i rommet er malt med Bomull (S 0502 Y), og som kontrast der har jeg kjøpt noen puter i svart/offwhite fra IKEA. Mer fra dette rommet kommer i neste innlegg :)

Ønsker du å se de andre som har tatt utfordringen - eller vil du delta?
Gå inn HER!

2 kommentarer:

 1. Tusen takk for kommentar på bloggen min. Gode ønsker tilbake!

  SvarSlett
 2. Kjempefint!
  Gøy at du er med! Liker kontrastene, ser klar sammenheng mellom klær og interiør :)
  Ønsker deg en riktig god lørdag!
  klem m

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)