onsdag 30. mars 2011

På barnerommet - gjenbruk av kjøkkenhylle


Det siste året har vi har pusset opp rommene i 2. etasje, og så sant vi har noe som kan brukes, har vi gjenbrukt ting vi har hatt i huset fra før. Kommoden til venstre sto i stuen for noen år siden. Nå bor den midlertidig her på Tia sitt rom, i påvente av at oldemors toalettbord skal bli ferdig oppusset og få sin plass her. Til bursdagen min fikk jeg disse nye hyllene på kjøkkenet, og de to hyllene som hang der fra før ble skrudd ned. 

'
Grundtal hyllen fra IKEA er sikkert praktisk til å henge opp redskaper på på kjøkkenet, men til å ha kokebøker og glasskrukker på slik vi hadde, fungerte den ganske dårlig. Den ene hadde jeg en ny plass til på vaskerommet, den andre ble plassert i boden på vent. 
Det tok ikke lange tiden før Tia kom og sa hun ville ha den på rommet sitt. Hun tenkte den kunne bli fin til å henge opp tøy på! Dermed fikk denne hyllen også en ny plass og funksjon, og her fungerer den veldig bra. Tia lar ikke tilfeldighetene råde når det gjelder antrekk, så her kan hun henge klart alt tøyet til neste dag. En Komplement Multihenger fra IKEA brukes til å henge opp alle frøknas skjerf. Dermed er det enkelt for henne å velge det som passer best til dagens outfit. Godt å se at tanken om alternative gjenbruksmåter går i arv til neste generasjon ;)

Farger jenterom 1: 
2 (ytter)vegger Jotun Mørk Aubergine
2 vegger Bomull - S 0502Y
Lister, dører, vinduer - Bomull S 0502Y
Gulv heltre furu, lutet-bleket-hvitoljet.1 kommentar:

  1. Så fint det ble. :) Vakre farver også. :)

    Ha en glad dag, Linnette!

    Klem,
    AW

    SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)