mandag 28. mars 2011

Oppe og går!


Da er den nye bloggen min oppe og går - om en litt haltende i oppstartsfasen. Jeg har problemer med å få Linkwithin til å forstå at den skal velge poster fra denne bloggen, og ikke den gamle. Kanskje for de jeg importerte hele den gamle bloggen først, for så å slette alle poster som ikke "passet inn" i den nye bloggen? Ja, ja - har sendt en requestmail, så da får jeg forhåpentligvis svar om ikke lenge. Fram til jeg har funnet løsningen, vil det være mange av Linkene under postene som ikke leder noe sted på denne bloggen. Alle disse postene ligger fremdeles på Linnettes Verden hvis du ønsker å lese dem ;)


Jeg var innom Kræmmerhuset for et par dager siden, for å se etter et Kardemommelov-skilt. Vi har hatt plakaten fra Dyreparken tidligere da jentene var små, og nå hadde jeg sett et skilt på en blogg som jeg godt kunne tenke meg. Dessverre var de utsolgt, og de kunne heller ikke si om det kom inn igjen. Jeg burde egentlig snart lære, at når det gjelder Kræmmerhuset bør jeg være litt kjappere hvis det er noe jeg har veldig lyst på. Problemet er gjerne at ting man har sett dukker opp i hodet på et senere tidspunkt, når man holder på med et prosjekt der det kunne passet inn. Ja, ja - vi får klare oss uten Politimesterens vise ord enn så lenge - men dette huset (merket fuglebrett, men jeg synes nesten det lignet på et Kardemommebyhus jeg...) fikk være med hjem istedet. På salg, nedsatt fra 189,- til 99,-, så det er nok ikke så lenge de har det heller ;)

Nå skal jeg kose meg med å legge inn favorittblogger og tilpasse siden, så blir det nok bra her også etterhvert!

6 kommentarer:

 1. Hei:).. og gratulerer med ny blogg:)
  Jeg er med deg jeg vet du.
  Så du sliter med lampevalg du også. Men det er jammen viktig å tenke på detaljene altså, synes jeg.
  Jeg er enig med deg i det du sier angående stål og hvitt.. hvilket inntrykk de forskjellige gir.. de er nettopp det som gjør det litt vanskelig. Jeg ønsker en stil på kjøkkenet som er av begge stiler. Vi har jo ikke funnet den rette kjøkkenvifta enda heller.. noe som skal på plass i år. Men jeg tror kanskje at jeg ser an om den blir stål eller hvit og hvordan den tar seg ut på veggen før jeg bestemmer meg for farge på lampene.

  TineK-lampa blir hvit.. tror ikke den finnes i flere farger den taklampen?! Men den kommer når den nye spisestua er på plass. Det skjer ikke før neste år, så.(da får vi bygget på og et nytt rom som vårt nåværende spisestuemøblement skal være)
  Ha en fin uke Linnette:)
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 2. Selvfølgelig følger jeg deg videre! ;) Gratulerer med ny blogg. Likte veldig godt uttrykket på headeren. :)

  Lerkestien 39 var jo morsom da. :) Kremmerhuset kan ha mye fint, men ja, man må være kjapp hvis man ser noe man liker. De får sjelden ting inn igjen. ;)

  Ønsker deg en strålende tirsdag, Linnette!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 3. Jeg er med deg videre ja! Flott ny blogg!

  Bare ta med deg giveawayen, selvfølgelig!

  Skikkelig søtt hus med adresse, mye fint på Kremmerhuset. Tørr nesten ikke innom der jeg, for jeg ender alltid opp med noe. Og det passer ikke alltid lommeboka:)

  ha en finfin uke videre!

  SvarSlett
 4. Flott blogg
  Legger meg som følger jeg

  SvarSlett
 5. Så spennende da, jeg blir selvfølgelig med deg videre jeg :-) Gleder meg

  SvarSlett
 6. Så koselig at dere vil følge meg videre her ♥ Håper dere vil like den nye bloggen :)

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)