lørdag 19. mars 2011

Swedese TreeJeg drømmer om et Swedese Tree. Et til å ha i gangen, som bare gjester henger tøyet sitt på, slik at det til "hverdags" er synlig i hele sin vakre figur. Det eneste problemet er at det pr i dag slett ikke er plass til noe tre i gangen. Den er fylt opp med skoskap, kleskap, knagger og tre dører. På svært få kvadratmeter. Hallen på innsiden er det heller ikke plass, for den er også fyllt opp med enda flere skoskap, klesskap, hyller og oppslagstavler. Jeg lurer på om vi må innføre kjøpestopp så vi kan kvitte oss med et skap eller to etterhvert... Da jeg var i byen sist, hadde de ett hvitt tre på ryddesalg. Heldigvis slo fornuftsgenet inn rett før gjerningsøyeblikket, så det ble igjen i butikken da jeg gikk ut ;)Jeg kunne selvfølgelig hatt det på soverommet - istedet for stige - men det rommet ser jeg stort sett i mørket (siden jeg er B-menneske og min kjære er A-menneske) så det er ikke så mye jeg får glede av det der...Vi har en plan om å bygge inn deler av det overbygde partiet ved ytterdøren (ja kjære, jeg vet det ikke blir i år!). Da hadde vi fått noen flere kvadratmeter, og jeg kunne hatt et vegghengt tre på endeveggen. Det behøver vel strengt tatt ikke være svensk, så kanskje jeg rett og slett må vise Handymannen prislappen likevel - så produseres det kanskje en Sørlandsk variant istedet ;)

6 kommentarer:

 1. Jeg ønsker meg også et slikt tre!!!
  Valget sto mellom det og en Knax der vi bodde før, og jeg endte opp med en Knax pga plassmangel...
  Men nå har jeg et langt større hus... Kanskje det er på tide å stikke innom Interia igjen? :-)
  Tror nok dessverre Supermannen vil kverke meg... Han liker som sagt ikke disse dyre tingene som i følge han ikke er pene...

  Derfor vet han ikke hva sengesettet fra by nord koster. Og han tror Omaggiovasen min kostet ca 200kr... Hehe...
  Noen hvite løgner skader ingen:)

  SvarSlett
 2. Kjekt med handyman, jeg har å en :-)
  Kjempeflotte disse Swedese Tree, kunne å gjerne hatt ett slikt ett, men, samme problem her med plass i gangen.
  Satser på å få med meg to-tre turer til til fjells før jeg renser skia og pakker bort, liksom greit med snø der, bare jeg slipper den her hjemme på øya .

  SvarSlett
 3. Disse er skikkelig tøffe! Skjønner godt at du har lyst på et slikt!

  Ønsker deg en deilig start på uken, Linnette!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 4. Så stilig tre! Hadde nok passet best i gangen da ja, ellers får du jo aldri vist det fram:-)
  Jeg ønsker meg også en slik stige, sånn som også er hylle...

  Her var det så koselig at jeg la meg til som følger, hit vil jeg jo gjerne ta turen igjen!

  Klem fra størstepia

  SvarSlett
 5. Hei igjen, og takk for hyggelig kommentar. De blå glassene i skapet er fra Glasshytta ja :-) Kjempelekre og veldig glad i de og.

  SvarSlett
 6. Du da! Du har fylt opp til randen i gangen sier du. Men vet du.. jeg har ikke plass til hverken skap eller sittebenk eller noe i min gang jeg!
  Haha.. høres ut som en konkurranse i hvem som har minst gang liksom.. neida, men jeg skjønner du har lyst på det kule treet. Drømmer selv om en stumtjener jeg har sett på Bohus. Men jeg har altså ikke plass. Kunne satt den på kjøkkenet.. men ehh..nei:))

  Hihi... kanskje vi får begynne å henge knagger i taket!! :o)

  Klemmer fra Line

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)