mandag 31. januar 2011

En verden av interiør...

Blant årets høydepunkt, er definitivt Gave- og Interiørmessen. Det er veldig spennende å se hvordan de forskjelllige leverandørene innreder sine områder.


Halvor Bakke har redd opp sengen for oss, i grått, hvitt og rosa. Han matchet selvsagt innredningen sin, med grå jakke og rosa skjerf!  Det ble ikke noen handel på oss hos Lama denne gangen - og dermed heller ingen soft-is pause i Lamas kaffebar...Noen leverandører lager sin helt egen "eventyrhule". Her har vi heller ikke handlet i år, men deres sukkertøyverden måtte jeg bare ta bilde av! Kan du gjette hvem det er?Blomstene avslører vel at det er Green Gate som holder til her, det er som å gå inn i en godteributikk for voksne damer ;)Noen leverandører gjør standen veldig levende, med å fylle opp hyller og skuffer slik at man virkelig får et inntrykk av hvordan produktet vil (kan...) se ut når det får lov til å være med noen hjem. Ib Laursen er suverene på dette, sånne hyller kunne jeg gjerne hatt på kjøkkent!Tall og bokstaver får være med enda en stund til, og det er heldigvis ikke lenger bare hvitt å se (bilde fra Ib Laursens stand). Mange av leverandørene hadde laget et lite "eksotisk" hjørne med masse knallfarger. De fleste innrømmet at det ikke var mye salg av disse varene ennå, så vi ligger nok litt etter de danske spådommene for sommerens og høstens trender. Etterslepet gjør nok også sitt til at mange synes det nettopp var turkis, lime, cerise, orange som dominerte. Hvis vi i tillegg til å bruke lenger tid på å "adoptere" en ny retning, også bruker lenger tid før vi "slipper", så vil vi jo på et tidspunkt føle at det nye er "yesterdays news"... På våre bestillingslister var det også denne gangen mye hvitmalt, sink, betong, kurv og lin. I tillegg er det en del med blomster, gammelrosa, lysegrønt og blåtoner. Så gjenstår det bare å se hva Sørlandet vil ha i år ;)

3 kommentarer:

 1. Så kjekt å finne denne bloggen, skal kose meg her inne, det vet jeg !!!
  Legger meg til som følger.
  Klem Mette (Stavanger)

  SvarSlett
 2. Så fine bilder fra messen. :)
  Synes det fint med de ulike trendene som er denne våren og sommeren. Man står jo veldig fritt (det gjør man jo selvfølgelig uansett) enten du vil ha det dust eller farverikt. Tror nok vi ligger litt forsiktig an her i Norge, når det gjelder de sterkeste farvene foreløpig. De har aldri slått helt an, men introduserer med jevne mellomrom ettersom trendene kommer tilbake i bølger.
  Se bare på blått, vi måtte vente en stund på den her hjemme før den i år er moden, selv for den som egentlig ikke er noe glad i blått. :) Pussig det der, hvor påvirket man blir.
  PS! Synes dere absolutt burde male den doble døren hvit! Hvis den skal beholdes teak er det vedlikeholdet som avgjør hvor pen den vil holde.

  Ønsker deg en deilig start på februar, min venn!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 3. fantastisk inspirerende bilder!!Sånne messer må være utrolig gøy??
  KOselig blogg du har,den vil jeg følge!!
  klem karin

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)