torsdag 13. januar 2011

Blått i interiøet i 2011? Noen smakebiter fra SIA Home Fashion


Siden det ikke var så mye blått i 2010 som vi hadde forventet, har jeg vært veldig spent på hva leverandørene kommer med i 2011.Sia Home Fashion har vist at det ikke er mye man behøver gjøre for å få den friske følelsen blått kan gi i interiøret. Det er mange hvitmalte hjem i dag, og da kan noen puter, vaser og lykter i blått gi en stor forandring av rommets uttrykk.


I tillegg til den klare blåturkise, er det også en dusere blåturkis med mer grått i. Jeg hadde en turkis "periode" for noen år siden, men har blitt mer glad i de mer støvete tonene de siste årene.Sammen med de lyse, rustikke tremøblene, gir lyseblått en lett og sommerlig følelse. Kombinasjonen sink og lyseblått er en av mine absolutte sommerfavoritter!
Kommer du til å benytte deg av den blå fargen i år?3 kommentarer:

 1. Ja.. Jeg kommer til å bruke blått iår :) Jeg har aldri vært ett blått menneske, har nesten ingenting, men bare elsker disse herlige fargene. Den vasen var helt nydelig !!

  Klem,Kari

  SvarSlett
 2. Jeg kommer i aller høyeste grad til å benytte meg av blått, som jeg har gjort i årevis. Blir aldri lei min støvete blågrå farge.

  SvarSlett
 3. Blått får jeg mer og mer sansen for har ikke noe av det enda.. men idag kjøpte jeg blått garn som det skal strikkes ett eller annet av.. så det har jeg tenkt å bruke ja

  Hansen og co finnes så absolutt er en fantastisk butikk med herlig betjening og masse flotte varer
  Kommer aldri tomhendt ut derfra
  Er du i Kristiansand MÅ du ta deg entur innom

  God helg til deg

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)