mandag 24. januar 2011

Endelig bildelist på soverommet!Fra IKEA åpnet på Sørlandet, og de neste par månedene, var vi uttallige ganger innom for å handle en hvit bildehylle til soverommet. Til og med Handymannen begynte å "stikke innom" på vei hjem fra jobb for kanskje å kunne overraske meg med en hylle. Til slutt ga han opp, og kjøpte to korte hyller som jeg fikk i adventskalenderen!

Planen hans var å free spor på baksiden, og sette i en kile, slik at de skulle henge helt likt (ja, han kjenner meg godt nok til å hvite at jeg hadde fått vondt i hodet av å se på at det var skjevt...). Det er nå gjort, og hyllen(e) er på plass over sengen vår! Mellom bildehyllen og sengegavlen skal det etterhvert komme en tekst, det var bare det å få bestilt den da ;)

Rammene er foreløpig fylt med tapet fra motsatt vegg, og et visdomsord skrevet ut på papir for pastellkritt. En hvit engel fra julens pynt får stå der til vi har vært på messe og handlet inn "pynt til smale hyller" som er et punkt på listen min. Og så var det å få bestilt den teksten da... Satser på at det blir bra når det blir ferdig - tilslutt - en gang ;)

4 kommentarer:

 1. Det ble veldig søtt!
  Jeg har en lignende engel, gjorde nesten vondt å pakke den unna, så søt som den er. Kremmerhuset?

  SvarSlett
 2. Jeg har fått den i presang for noen år siden, så er ikke helt sikker på hvor den er fra. Den er helt skjønn, en av de første som kommer ned til advent - og en av de siste som blir ryddet vekk ;)

  SvarSlett
 3. Hei!! Så utrolig fint !! Er det marakesh fargen du har på veggen? Veldig veldig fin hvertfall!!du er så flink til å få det fint uansett hva du gjør!! Klem til dg

  SvarSlett
 4. Tusen takk Line! Fargen her er Jotuns Solid. Det er på hytta vi har Marrakesh :)

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)