lørdag 8. januar 2011

My sofa and me - BFF?Denne blå sofaen har fulgt oss i mange år. Med alle de prosjektene som skal fullføres inne- og utendørs både her hjemme og på hytta de neste årene, så blir den nok værende her i uoverskuelig fremtid. Innimellom ønsker jeg veldig at denne sofaen også hadde vært litt mer nøytral i fargen, men blått er nå engang en av mine farger så vi har fremdeles "vennskapet" i behold ;)Den har egentlig blå ryggputer, men fordelen med løse puter, er at det er lett å forandre utseendet på sofaen. Siden Handymannen ikke er spesielt glad i puter, og stort sett synes de er mest i veien tror jeg, så er det greit å kunne forandre på de putene som MÅ være der. Disse putene fant jeg hos Trend Design da vi var på høstens Gave- og Interiørmesse, og de måtte bare bli med hjem i sofaen.Siden armlenene er det første som blir slitt, tenkte jeg det ville spare dem en del hvis jeg la et et skinn over. Dermed havnet to grå Ludde på ønskelista mi til jul, og som veldig mye av det andre som sto der, havnet det under treet. Sånn går det når min kjære ber meg skrive en ekstra lang ønskeliste så jeg ikke skal vite hva jeg får - og så glemmer at han har sagt det, og kjøper det meste slik han pleier... ;)4 kommentarer:

 1. Sånn er det ofte med sofaer, de henger med i noen år.
  Jeg og Supermannen kjøpte oss sofa i julegave til hverandre det året vi ble sammen. Den var god og myk, og heldigvis grå. Og så passet den perfekt til vår nyoppussede leilighet.

  Så flyttet vi til Lyckliga gatan.
  Der passet den liksom aldri inn. Aldri. Men vi bodde der i nesten seks år, med samme sofa. Jeg siklet etter ulike modeller hvert eneste år, og hadde flere ganger bestemt meg for å kjøpe. Men det ble liksom aldri. Jeg ønsket meg en bestemt en fra Bolia, og ville egentlig ikke kjøpe en fra Ikea bare fordi den var mye billigere. Sånn var studenttilværelsen... Ikke mye bedre da jeg fikk jobb heller, da bygget vi på huset og gjorde mange grepp utendørs som kostet penger. Sukk...

  Men så... En augustdag i 2010 fikk jeg lurt med meg Supermannen inn på Bolia. Den dagen kjøpte han sofa i bursdagsgave til meg! Den jeg ville ha!

  Vi fikk sofaen levert på døra 15. september, og kjøpte nytt hus uka etter:-) Men tro det eller ei, den passer perfekt her også. Jeg simpelthen elsker sofaen min! Og den gamle traveren står nå trygt plassert i kjellerstua.

  Så den som venter på noe godt...

  SvarSlett
 2. God morgen min venn:) dette minner meg om min egen mørkeblåe sofa som har hengt med meg også i maange år. Din så veeldig lik ut som min. Skeidar? Jeg har slike store løse puter jeg også:)) , men jeg har aldri byttet ut trekkene på dem. Det var en morsom og spennende vri! Godt tips!
  Så gjennomført da..med de hvite og blå gardinene bak. Åh..også Ludde da. Elsker Ludde.
  pp har vi skinnsofa i stuen, den henger ved min mann over mange år:o) ..men den er jo praktisk med små barn også.(gleder meg som en unge til å bytte ut den!!) Men skinnsofaer blir så kalde om vinteren, og varme om sommeren. Så jeg har Ludde liggende på "min" del. Jeg er en frysepinn skjønner du:o)
  Ha en fin ny uke:)
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 3. Hei og takk for koselig kommentar hos meg. Koselig å titte på bloggen din også, følger deg gjerne også. Ha en fin dag!!

  SvarSlett
 4. Jeg husker ikke helt hvilken kjede det var vi kjøpte den i, for butikkene i Sørlandsparken har flyttet på seg siden den gang :)

  Det jeg husker best, er at eldstejenta glemte igjen "lillepus" - en liten stripete katt hun alltid hadde under armen - i butikken. Dermed var det jo ikke mulig å få lagt henne, og jeg måtte ringe opp og trygle om at de skulle vente med å gå hjem til jeg hadde vært inne å lett etter pys... De ventet, så servicen var ihvertfall upåklagelig!

  Jeg har hatt beige lintrekk om sommeren i mange år, men dette er første gang det er nye trekk på vinteren :)

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)