onsdag 19. januar 2011

Integrering av TV i bildevegg...


Til jul ønsket jeg meg to svarte bildehyller fra IKEA, og veggfeste til TV. Målet mitt var å få TVen opp på veggen, så den kunne bli en del av bildeveggen sammen med litografiene som allerede hang der.
Før sto TVen på hyllene under, og bildene "levde sitt eget liv" oppe på veggen. Jeg synes det ble mye mer helhet nå som vi løftet den opp på veggen. Det ville blitt for høyt å ha den helt opp til undersiden av bildene, så derfor bruker vi bildelistene for å utjevne høydeforskjellen og samle det. Jeg er ikke helt sikker på hva jeg skal ha på bildelistene ennå- bortsett fra HOMEbokstavene jeg har fått i gave av jentene til å ha akkurat der. Jeg regner med vi finner noe fint på messa, så jeg kan begynne å "møblere" dem snart! Ellers gjenstår bare montering av hvite kanaler som skal skjule kablene - svarte kabler langs veggen er ikke akkurat pent.Mens jeg venter (etterhvert ganske utålmodig) på å se hva årets messe har å tilby, har jeg satt noen bøker på den ene bildelisten. Selv Handymannen begynte å etterlyse om ikke jeg hadde noe å sette på den, så da måtte jeg jo finne noe asap ;) Jeg tror det kan bli bra til slutt, gjør du?

6 kommentarer:

 1. Hei
  Kom over bloggen din her :) mange fine innlegg og inspirasjon... La meg til som følger også. Likte veldig godt tv veggen din - syns det ble en fin helhet her... Ønsker deg en fin dag videre, klem fra Mette

  SvarSlett
 2. Det ble jo kjempefint!
  Jeg liker bildelistene fra Ikea godt, de fungerer sammen med det meste.
  Så lurt å henge opp tv'n. Helhetlig.

  SvarSlett
 3. Ja, dette ble bra. :)
  Ser du har på den fine engelske serien jeg følger med på. :)

  Ønsker deg en deilig helg!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 4. Så fint at flere har "tro" på prosjektet mitt :)

  Ja, Downton Abbey må vi ha med oss! Jeg hadde opptaket liggende, så tenkte det passet fint inn blant bildene av veggen. Svart skjerm er så kjedelig på bilder ;)

  SvarSlett
 5. Hjertelig velkommen som følger, Mette! Det er like stas hver gang å få en ny følger, nå som jeg har åpnet bloggen min for "hele verden" og ikke bare familie og venner :)

  SvarSlett
 6. Hei! Takk for fine ord! Eg er litt usikker på denne blogginga mi, sjølv om eg har halde på sidan hausten 09. Litt skummelt å skru om stilen på bilda eg viser. Huset er kanskje ikkje så forandra, men eg har skapt stilleben og stemningar som har vore langt meir romantiske, enn dama sjølv ;) Synes bildeveggen med tv blei fin, skal til med det same her. Utfordringane står i kø! Legg meg til som følgjar hos deg :)

  Klem frå Elin :)

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)