fredag 14. januar 2011

Den som venter på noe godt!

I dag har jeg endelig fått oppfylt et ønske jeg har hatt lenge - et treetasjers kakefat! Jeg har sett på utallige varianter, men har ikke helt klart å bestemme meg. Mange av dem er også ganske dyre, og da må jeg være helt fornøyd med det hvis jeg skal kjøpe det. Da er det kjekt med IKEA ;) Det koster akkurat så lite, at du vet at hvis "den perfekte" dukker opp en dag så kan man kjøpe det selvom man har den fra IKEA fra før. Hørtes kanskje litt flåsete ut det der, men for meg så er det ofte sånn. Jeg er og blir økonom helt inn til beinmargen, og må kunne forsvare innkjøpene i heimen også (jeg merker at Ineriørkonsulentdelen av meg ikke er helt fornøyd med akkurat det bestandig...). Dette kakefatet fra IKEA 365+ er akkurat den størrelsen jeg har vært på jakt etter, og akkurat så enkel at det passer til det meste. Derfor var også gleden stor da jeg fikk det idag.

I tillegg til kakefatet, var det en ting til jeg ikke fikk til jul av det som sto på Årets ønskeliste. Det var to hyller til kjøkkenet av typen Ekby Bjärnum/Ekby Tony. De jeg ønsket meg er litt dypere (28cm) enn de som er på bildet (19cm). Disse fikk jeg også av min kjære i dag, så nå kan jeg endelig flytte de to stålrørshyllene vi nå har mellom kjøkkenvinduene inn på vaskerommet.Det er litt upraktisk å ha hyller med stenger istedet for tett plate når man skal ha glasskrukker på dem, de står ikke helt stødig kan man si... Det skal også bli greit å kunne sette bokstøtter ved kokebøkene, for resten kanter fort når man tar vekk de som står av seg selv! De gamle hyllene passer ypperlig på vaskerommet til å henge "sokketørkehengeren" eller småplagg til tørk på.. Etter at dette bildet ble tatt, er veggen på kjøkkenet malt grå (Ncs 5000N), så da tar de hvite hyllene opp fargen fra vinduslistene. Det går rykter om at noen skal bake kake til meg når de kommer hjem fra stallen i dag også, så dette blir en fin dag ;)

5 kommentarer:

 1. Veldig fint kakefat Linnette:) klart man skal tenke over kjøpene man gjør! Det er bare bra at du er økonom på din hals. Altfor mange rundt om som ikke er det!
  Hmm..fikk du kake da?..heldige deg. Her måtte jeg nok bake selv idag. Ble godt da;)
  Ha en fin helg videre.
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 2. Jeg fikk kake! Brownies med jordbær, druer og vaniljesaus til. Var veeeldig godt :)

  SvarSlett
 3. Veldig fint kakefat. Takk for tipset. :)

  Fint med nye hyller og. Man blir glad av slike småanskaffelser.

  Ha en finfin søndag.

  SvarSlett
 4. jeg har også det kakefatet fra Ikea. veldig veldig fornøyd!!Håper du har hatt en fin helg!! Nyt søndagen masse!! Klem

  SvarSlett
 5. Flotte greier!
  Jeg hadde også det kakefatet fra Ikea, brukte det til smykker og div på badet. Kjempekjekt!
  Men det ble selvfølgelig knust under flyttingen...

  Kos deg med kake!

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)