mandag 6. juni 2011

Så vanskelig å velge!


Da My ble konfirmert, måtte det selvfølgelig foreviges. Ved siden av foto er hest hennes store lidenskap, så da måtte jo hesten også få være med på noen av bildene ;)


Det ble tatt mange hundre eksponeringer de halvannen timene vi hadde fotografen til disposisjon, og nå står den vanskeligste delen igjen: Å velge ut de 30 fineste bildene, som vi får filene i fullformat av. Det vil si, det blir nok enda vanskeligere å velge (eller kanskje heller å bli enige om...) hva som til slutt skal henge på veggen, og hvilken vegg...;) Jeg vil naturligvis helst ha et i bunad, men det var klesskift underveis - så det spørs hva konfirmanten sier. Hun fikk nemlig ikke sitte på hesteryggen i bunad, bare i kjole.

Follobunaden hun har på seg, er den jeg fikk til min konfirmasjon, i forrige århundre en gang. Den har passet helt fram til nå, men jeg regner med at jeg får litt "alderstillegg" etter hvert - så jeg har fått meg en ny (Åmlibunad) med litt mer å gå på i sidesømmene. Follobunaden ble sydd inn igjen, og My ble riktig så fin med den - sånn heeelt objektivt sett med en mammas øyne ;)

♥♥♥

4 kommentarer:

 1. Nydelig!
  Et flott konfirmantbilde, noe helt annet enn alle de oppstilte som finnes rundt i de tusen hjem:)

  Skjønner det er vanskelig å velge... Sånn er det alltid med flinke fotografer og pene motiver.

  Ha en finfin mandags ettermiddag.
  Her skal vi ha etterpålag for å kvitte oss med litt kake. Vi kunne sikkert ha arrangert enda en barnedåp med all maten og kakene som er igjen:) Det eneste som ble spist opp var desserten, smuldrepai med skogsbær servert med vaniljeis. Og den har jeg laget helt selv :stolt:

  Klem

  SvarSlett
 2. Heisann :) Flott bilde, kjempefin bunad hun har :) Kan godt forstå det er vanskelig å velge, blir ofte et luksusproblem det når de ter for mange fine!
  Klemklem

  SvarSlett
 3. Nydelig bilde! Follobunaden er virkelig flOtt! Og det er åmlibunaden også. Ønsker meg en selv. Tenkte jeg skulle prøve å sy den selv;-)

  Klem

  SvarSlett
 4. Så nydelig og annerledes konfirmasjonsbilde! Dette bør du ta vare på i alle fall.

  Klem,
  AW

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)