torsdag 2. juni 2011

Makeover - i ren DIY-ånd!

I det siste har det versert flere alternative varianter til DIY-prosjekter, både LYHDIFY (let your husband do it for you) og GYHTDIFY (get your husbond to do it for you). Den siste er kanskje hakket vanskeligere, for det innebærer vel et element av overtalelse også? Jeg har faktisk for en gangs skyld klart å gjennomføre et HELT prosjekt helt alene!


Jeg fikk disse fluktstolene for noen (les mange) år siden, og lette lenge etter nytt stoff. Jeg ga opp til slutt, og stolene havnet på loftet. Heldigvis hadde Heidi med den flotte bloggen Hallingstad et innlegg med et bilde av en fluktstol med stoff fra Stoff og Stil, og problemet mitt var løst! Tirsdag var jeg på Stoff og Stil og handlet, og i går ble den første stolen vasket grundig, stifter ble banket inn igjen (uuups, det var visst to jeg ikke klarte å komme til med min hammer, som måtte få hjelp av en proff med dor - det hadde jeg helt glemt...), to sømmer ble sydd, og det nye stoffet ble festet på stolen. Det gamle stoffet (stolen til høyre...) var både falmet og angrepet av svertesopp, og så ikke så veldig innbydende ut lenger. De hadde sikkert hatt godt et malingstrøk også, men de ligger langt bak i køen av malingsprosjekter, så det får bli et annet år. Nå er den første stolen klar for bruk og forhåpentligvis blir den andre også klar om ikke så lenge. Nå kan varmen bare komme, jeg er klar ;)


6 kommentarer:

 1. Jeg synes det er imponerende nok å klare og slå opp en slik stol. Å bytte trekk i tillegg - supert.

  SvarSlett
 2. ehhh... kommentaren min forsvant tror jeg ;-( Men jeg skrev at jeg syns resultatet er kjempefint! Lykke til med resten av stolene!!! Klem; Heidi

  SvarSlett
 3. Tusen takk! Det er faktisk ikke så vanskelig å slå opp en fluktstol, det er bare å løfte i hodeenden - så går resten av seg selv ;)

  Jeg er faktisk ferdig med begge stolene, Heidi! Tusen takk for at du la ut bildet fra Stoff & Stil, så jeg endelig fikk gjort dem ferdig :)

  Klem Linnette

  SvarSlett
 4. Oi. dette ble jo supert! Så flink du er. Måtte le av de nye DIY-uttrykkene!

  :)

  SvarSlett
 5. den ble kjempe flott :D Har sett etter sånne stoler selv men det er som å finne nåla i høystakken ;)

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)