søndag 20. februar 2011

Striper på veggen...

Jeg har fått lov av Anette Willemine å vise bildet fra hennes flotte kjøkken, som inspirerte meg da jeg gikk løs på vaskerommet vårt. Hun har malt veggen med farger fra stuen ved siden av kjøkkenet, for å få en sammenheng mellom rommene.


Jeg hadde en plan om å male hele den ene veggen på vaskerommet med en mørkere gråfarge, som vi har brukt i flere andre rom i 1. etasje. Jeg konkluderte raskt med at det ikke var nok maling igjen da jeg åpnet spannet, og det var da bildet til Anette Willemine poppet opp i hodet. I tillegg til den mørke grå, har vi malt med Bomull i flere av rommene, så da var veien til boden kort for å sjekke om det var en malingrest igjen av denne også. Plassering av de første stripene, ble gjort med kamuflering som mål. Den hvite inspeksjonsluken til utekransrørene, de to stikkontaktene midt på veggen og det hvite avløpsrøret til vaskemaskinsvannet som skal henge til venstre for utslagsvasken, blir alle forhåpentligvis litt mindre i øyenfallende når veggen har samme farge. De øvrige stripene bare kom til etterhvert som jeg malte. Min kjære synes jeg var veldig usymmetrisk til å være meg, men han er heldigvis fornøyd med resultatet. Over toalettet kommer det horisontale striper i form av hyller og bilder, så derfor ble det ikke så mange vertikale striper der. Rommet fikk et mye "friskere" uttrykk ved hjelp av stripene, og fargene fra resten av etasjen er hentet inn i rommet. Billig og enkel fornyelse med mye effekt. Da jeg var ferdig med å male, var det bare å sette Handymannen igang med montering av alt jeg kjøpte på IKEA. Fortsettelse følger ;) 

3 kommentarer:

 1. Så utrolig kult det ble, lur ide og kamuflere. Gleder med til å se alt ferdig. Ja, jeg befinner meg på Hovden hvor vi tilbringer endel helger i løpet av året :-) våknet til en like fantastisk morgen her i dag, så det blir nok en skitur i dag å.
  Tusen takk for awarden.

  SvarSlett
 2. Kjempestilig, gleder meg til å se ferdig resultat!
  God søndag
  Linda - hjertehuset:-)

  SvarSlett
 3. Takk for gode vaskeromstips!!! Ser ut som dere har fått en veldig praktisk vaskerom og det er noe jg lengter etter og kommer til å piroriterebi nye huset! Klem til deg og tusen takk for award! Du er skjønn!! Ska svare på min i morra!!! Klem

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)