lørdag 12. februar 2011

Lysflasker...De siste ukene har jeg vært på jakt etter noe som kan passe på Ribba bildehyllene vi har hengt opp i stuen. De er ganske smale, bare 7 cm "innvendig", så det er ikke så mye som går oppi dem utover bilder og bøker.


I dag var jeg en snartur innom Sparkjøp etter strikkepinner, og da fant jeg denne "telysflaskestaken"! Den passer akkurat oppi hyllen, og det svarte stativet gjør at den ikke forsvinner mot den hvite veggen."Flaskene" har ikke bunn, så det er bare å løfte dem opp for å sette telyset i holderen og for å tenne dem. Prisen var også veldig fin - bare 99,- kroner :) 

4 kommentarer:

 1. Kjempelekre var de, ett godt kjøp. Ønsker deg en fin kveld.

  SvarSlett
 2. OJ. DEN var fin den!! Sånn vil jeg også ha! Kan jeg spørre hvor du har kjøpt den tro?;)
  ..ja, kan du tro det?? at puta er kommet opp i DEN prisen?? Jeg blir jo så glad. Jeg så at det er en annen pute, den i rosa da vel og merke, med "lykkeliten" på den også. Tror ikke den enda har kommet opp i den prisen. Ja, om det ikke var akkurat blå du ville ha da;)
  ..tusen takk for alltid så koselig ord Linnette! Du er så flink til å kommentere du!

  Men åh..jeg sukker henført.. de jordbærene under her ser såå gode og friske ut! Gleder meg til den sesongen jeg.. når vi kan virkelig gomse frukt uten å ruinere oss på en jordbærkurv, til sommeren.
  Jeg gleder meg til å få pløyd opp jordbær"åkeren" min igjen også. Den gamle måtte jeg jevne med jorden da vi skulle gjøre om på tomta og lage lekeplass der istedet.

  Ha en fin morsdag imorgen min gode venn:)
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 3. Åh! Supert! Tusen takk Linnette:) tar turen inn på nettsiden deres imorgen (nå vel..det er vel idag det.. på tide å komme seg i seng ser jeg:o) ) den dag.
  God morsdag:))
  Klem, Line

  SvarSlett
 4. Tusen takk for tips Linnette:) jeg var inne og tittet, og har kikket på den fine bloggen hennes også:)
  Akkurat slike krakker jeg kunne tenke meg ja;) hmm..kan jo forhøre meg om det går an å få dem i svart.
  Fikk prisen på kjøkkenøya av møbelsnekkeren idag. Det var en stiv pris ja! Så vi får se hva det blir til. Tror jeg må sjekke med flere møelsnekkere, evt. se om min kjære kan lage den. Den er jo absolutt ikke så avansert..men skuffer..det klarer han ikke sier han;)

  Puhh..nå får jeg se å komme igang med gulvvasken her! :(
  God klem fra Line

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)