onsdag 29. september 2010

Innredning av film-/ungdomsrom - tapeter fra Mr Perswall


Vi har snakket i mange år om at vi har hatt lyst på fototapet. Sikkert litt fordi hele familien er veldig interessert i fotografering, men også fordi det gir helt nye muligheter til å skape en spesiell atmosfære i et rom.


Vi vurderte det seriøst da vi skulle pusse opp et av barnerommene for å bruke til soverom for oss for noen år tilbake, men utvalget var ikke så mye å skryte av og vi hadde ingen bilder selv som var gode nok. Hvis jeg kan få det til å passe med innredningen av rommet, kunne jeg godt tenke meg å ha det i film-/ungdomsrommet. Det er langt og smalt, siden det opprinnelig er en garasje - og dette motivet fra Mr Perswall hadde passet veldig bra på den ene endeveggen hvis man ønsker å forsterke følelsen av det lange smale. Det blir nesten så man tror på at man er på vei inn på broa - hadde det ikke vært for at pilene peker feil vei, så man føler man er på vei mot kjøreretningen ;) 


Problemet er at med dagens plan for innredning blir det glassdører i den ene enden (der garasjeporten er nå) og skap på den motstående veggen. Her er bildet plassert fra hjørnet, og det er en mulighet på den ene langsiden. Dette bildet kunne nok passet hos oss, siden vi bor ved havet...


Motivet i dette bildet er langt roligere, og dermed lettere å kombinere med andre gjenstander uten at det virker rotete. Men blir det for kjedelig???Her skjer det mer på hele flaten, spørsmålet er bare om det vil virke for voldsomt når du ikke kan komme lenger vekk enn 3.5 meter... Ikke lett det her, jeg skulle ønske jeg var litt "vågal" når det kom til den faste delen av innredningen, men jeg må vel bare innse at det er jeg nok ikke. Jeg er litt for opphengt i å beholde muligheten til å endre rommets karakter. Skjønt med svart/hvitt som bakgrunn kan det gjøres mye ved hjelp av fargene på detaljene... Må tenke litt til på dette ;) 

4 kommentarer:

 1. Kjempeflott blogg du har, fant deg under linken til Annetteshus, og legger meg til som følger hos deg.

  SvarSlett
 2. Så koselig å få enda en følger! Og din blogg var full av nydelige bilder - kan absolutt anbefales :)

  SvarSlett
 3. flotte tapeter, og de gjør jo absolutt et rom, men jeg tror jeg hadde blitt engstelig for å få stein i hodet av det siste der ;)

  SvarSlett
 4. He, he, burde kanskje hatt et "fare for ras"-skilt på den veggen Anne ;)

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)