onsdag 22. september 2010

Innredning av film/ungdomsrom - sofasengFjortisen har en drøm om at filmrommet vi skal bygge i det som nå er garasje, også skal brukes som soverom når hun har overnattingsgjester. Vi har derfor bestemt oss for å bruke senger til å lage sofa av, slik at det også er ordentlige soveplasser. Det vil da få en gjesteromfunksjon også, noe som selvfølgelig er veldig praktisk for oss.

Planen er å kjøpe to rammemadrasser fra IKEA, som settes i vinkel. Jeg har kjøpt to naturfargede sengekapper fra HM Home til å ha over dem. Vi har ikke bestemt oss for hvilke farger som skal brukes på rommet ennå, så jeg holder meg til nøytrale farger foreløpig. Handymannen har begynt på utlekting av vegger og isolering, og takpanelet er innkjøpt, så da er vi igang! Neste skritt blir å kjøpe en terrassedør som skal inn istedet for garasjeporten, så nå blir det å granske Finn.no hver dag i håp om at noe i riktig størrelse dukker opp. Nye doble dører har veiledende pris på rundt 20 000,-, mens de brukte (2-6 år gamle) ligger på rundt 5 000,-. De forsvinner nesten like fort som de legges ut, men plustselig en dag så kanskje det er vår tur ;)


2 kommentarer:

 1. For en kjempegod ide å bruke rammemadrasser på denne måten - så klokt!! Godt å sitte i OG gode å sove på!! Kommer til å bli sveisent! - og ja, lurt å starte nøytralt, da har men liksom så mange muligheter videre :))
  Håper dørene dukker opp på Finn!!
  (OG du, så moro med både 1070 OG 1993 :)) Go sister :))
  Ønsker deg vidunderlige høstdager!
  Klem Lokki

  SvarSlett
 2. Så fint det vil bli:) Stilig med filmrom, uansett om man er 14 eller 30, hihi.

  Storeflittig - Solveig

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)