lørdag 14. januar 2012

Fornyelse i stuen


Da var endelig den nye tv-benken på plass! Lavere hylle og høyere ben ble mye luftigere, akkurat slik jeg håpet. TV-veggen før kan du se HER. Beina fra Jysk som jeg skrev om i forrige innlegg, var for kraftige - de stakk utenfor hjørnene på hylla. Da var det mannens forslag som var neste alternativ, og det gikk riktig så bra å skru to Bestå-ben sammen til ett dobbelt så høyt. Ikke helt Montana, men close enough ;) 

Hyllene som sto her er naturligvis gjenbrukt. To av dem i rommet ved siden av, til oppbevaring av cder og dvder. Det var en del av innredningsplanen til det nye filmrommet. Den siste smale skulle foreløpig lagres på loftet, men på vei opp havnet den på soverommet vårt. Vi har savnet et sted å samle ting som skal til hytta. Nå er det bare å legge inn håndklær, sengetøy og annet etterhvert som det er klart for retur. Deilig å slippe stablene på gulvet! Jeg liker fornyelser ekstra godt når de gamle tingene kan gjøre god nytte for seg andre steder :)


9 kommentarer:

 1. Kjempeflott det ble. Gjenbruk gir en god følelse ja. Hatt en super dag til fjells , deilig å få ski på beina igjen. Ønsket deg en flott helg videre

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det :) Ja, gleder meg til det er nok snø til at de kjører langrennsløypene fra hyttefeltet vårt også!

   Slett
 2. Det vart no veldig bra.
  Vi har omtrent lik tv-benk, men vår tv er ikkje komt opp på veggen ennå. Til min manns fortvilelse. Vi blir ikkje enige om kor høgt tv en skal henge. Eg er redd den kjem for høgt, men dette er nok ein vanesak.

  Fortsatt fin helg
  Gry

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk! Helt sikkert en vanesak. Vår henger 95cm opp fra gulvet. Den gamle benken var 75cm høy, så den ble ikke hengt så mye høyere opp enn der den var når den sto på fot. Jeg synes det var veldig greit å få litt luft under, så jeg kunne plassere noe der også ;)

   Slett
  2. Ok. Vår benk er kun 45cm høg, så tv'n står i utgangspunktet veldig lavt. Men mulig det vil bli rundt 90cm opp frå gulvet vi kjem til å henge tv`n.
   Og eg har også tenkt at det kan vere fint med luft mellom bent og tv.

   Slett
 3. Så fint det ble:) Deilig når det blir luftigere:)

  Klem

  SvarSlett
 4. Så flott det ble! Gjenbruk er tingen:)

  Fortsatt fiiin søndag!

  KLEM KLEM
  ANETTE

  SvarSlett
 5. Er på leting etter en ny tv benk selv, og synes dette var utrolig fint og ikke minst ryddig. Hvordan gjør du det med alle ledningene bak? Har du noen smarte tips?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Vi har skrudd på "ringer" laget av patentbånd (selges bla på Biltema) under hyllene, innerst mot veggen. Disse bøyes enkelt i den størrelse og form du har behov for, feks for å få støpsel igjennom. Fra Tv-en har vi kabelkanaler ned bak benken. Vi måtte fjerne bakplaten på den seksjonen hvor mottaker, forsterker og dvd-spiller står, fordi forsterkeren er veldig dyp. Da blir det noe synlig kabler fra forsiden, men hvis du klarer å få alle gjennom et par hull nederst i bakplaten slipper du dette også :)

   Lykke til med jakten!

   Slett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)