tirsdag 3. januar 2012

Høye ben til lave hyller?


Foreløpig er det nytt år og gamle planer som gjelder på innredningsfronten her i huset. 
Jeg har lenge jaktet på lavere hyller til TV-veggen, og foreløpig er det kun IKEAs lave versjon av Bestå-hyllen som er aktuell. Jeg har fremdeles lyst på høyere ben en de standard 10 cm høye som IKEA leverer, men jeg har ikke funnet noen hos IKEA. Det beste forslaget til nå har vært å montere to ben oppå hverandre, min kjære mener de bena vi har brukt på de andre Bestå-skapene er konstruert slik at det skal være mulig.
 
Målet er både å få et luftigere inntrykk når hyllen kommer høyere opp, men også at det skal være mulig å komme til stikkontaktene uten å måtte flytte på skapene. Da må de minst 19 cm opp. 


Bestå ben fra IKEA til venstre - stålben til rammemadrass fra Jysk til høyre.

I dag bladde jeg igjennom siste brosjyre fra Jysk, og der fant jeg et bilde av fire stålben til rammemadrass. De er 20cm høye, så det løser det praktiske problemet med stikkontaktene. Hvis skruen har samme størrelse, kan de være et godt alternativ. Jeg må visst ta en tur innom Jysk en av de nærmeste dagene ;)


4 kommentarer:

 1. Heisan, og godt nytt når. Ja, jeg har valgt å beholde en del av veggen, kjøleskapet står nemlig bak den, og , det er vel kanskje det du vil skjule? Det ble ellers utrolig luftig og deilig her, bare nyyyter, selv om vi egentlig ikke er kommet mer i vei enn bildet.

  SvarSlett
 2. Heisan

  Håper du finner de "beina" du trenger. Vi lette også etter noen litt høyere bein til sjenken vår, men fant kun disse lave fra IKEA. Gikk greit det også :)

  Godt nyttår til deg og dine
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. Hei!

  Vi leter også etter høyere ben til Bestå. Fant dere en løsning?

  Andefar

  SvarSlett
 4. Hei igjen!

  Glem forrige innlegg - jeg så den nyere posten nå. Bra løsning!

  Andefar

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)