tirsdag 31. januar 2012

Når enden er god... Litt interiørstrikk!
Jeg har fått en ny dille! Med skapet på hobbyrommet fullt av restegarn og skapet på kjøkkenet fullt av tomme Dolmiosausglass (hadde en gang plan om å henge opp disse som lykter ute), kom tanken om å "kle på" disse. Høsten 2010 skrev jeg om Interiørstrikking, og de fine vasene fra Ferm Living. Nå fikk jeg endelig prøvd meg. Dette er nr 2, den første laget jeg på hytta forrige helg i offwhite ull. Den (foreløpig) siste ble i lys gul bomull, og skal få være med blant pastellene på kjøkkenet :)Problemet med å strikke av restegarn, er at det ikke er så lett å beregne hvor mye garn man har og hvor mye man trenger... Jeg måtte bruke enden fra tråden jeg la opp masker med, for å få nok - det holdt akkurat til at jeg fikk felt av!Dette var gøy, så det blir nok noen varianter til før jeg gir meg :) Hvis noen har idéer til flere ting jeg kan kle med strikk, tar jeg gjerne i mot tips.


7 kommentarer:

 1. Så fint det ble med flettestrikken på glassene:)

  Fin fin kveld til deg:)

  Klem

  SvarSlett
 2. Kjempefint! Eg har og lagd mange sånne i julegaver, men ei av venninnene mine har opplevd at garnet har litt svidd, så følg godt med nå du brenner i de

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for tipset! Jeg tror nok disse bare skal få stå til pynt, åpningen er så liten og med ull på utsiden vil det nok bli veldig varmt oppi der. Har tenkt å prøve meg på noen bredere syltetøyglass, da er det forhåpentligvis tryggere å ha lys i...

   Slett
 3. Knallfin:)
  Kanskje du kan strikke til lampeskjerm?

  :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Vi skal lage en stålampe av en drivvedstamme, kanskje den hadde kledd en strikket skjerm? Så blir det ett skikkelig DIY prosjekt :)

   Slett
 4. Tusen takk for tips. Jeg liker kalde farger, nå er det for varmt grått tilbehør her (sofa-puter). Holder nok foreløpig en knapp på tipset ditt. Tenkte å ha en mørk vegg i forbindelse med tv-kroken. Ønsker deg ei flott uke videre. Jeg drar til fjells til helgen, 24 venner på vennefest....og det meldes oppimot -30.

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)