tirsdag 27. september 2011

Fra soverom til oppholdsrom...




Noen ganger kan støynivået i stua bli ganske høyt, når begge jentene har med seg venninner på hytta. Spisebordet er det naturlige samlingsstedet når de spiller spill, og selv om de begynner å bli store er de gode til å leve seg inn i det! Det er veldig koselig når de har det gøy sammen og holder på å le seg ihjel, men da kan det også være godt å kunne trekke seg litt tilbake og lukke en dør eller to. For oss er det da soverommet vi må ty til, men jeg liker ikke følelsen av å være "forvist" til sengs ;)



Løsningen ble derfor å kjøpe et sengeteppe til å ha på sengen, slik at den føles mer som en Daybed enn en soveplass. Jeg var innom Kid for å se om de hadde noe som kunne passe i fargen, og fant noen som så nokså riktige ut. Fargen vi har på veggen - Jotuns Marrekesh - går mott grå eller brun avhengig av lyset, så jeg kom til at jeg måtte ha med fargeprøve før jeg bestemte meg. På vei ut gikk jeg forbi et bord med varer med 70% avslag, og DER lå sengeteppet jeg ville ha. Både tekstur og farge var akkurat slik jeg hadde sett det for meg! Fløyelsaktig som ville pimpe sengen akkurat så mye at det ville føles innbydende å sitte der, og likevel ikke så mye at det ble "feil" på hytta.



Med en stabel gode puter, ble sengen istedet en super leseplass. Så super at jeg pløyet gjennom alle tre Jo Nesbø bøkene som lå på hyllen i løpet av tre døgn. Til slutt ble jeg etterlyst av de andre som lurte på om jeg ikke hadde tenkt å være sammen med dem i stua mer.  Det skal jeg selvfølgelig, men det er godt å ha en plass å trekke seg tilbake til også ;)


4 kommentarer:

  1. Så fint det ble:-) likte veldig godt det sengeteppet!!
    Fint soverom altså!!
    Klem

    SvarSlett
  2. Tusen takk! Noen ganger kan man være heldig å finne de fineste tingene på salgsbordet ;)

    SvarSlett
  3. utrolig pent rom, hvor er skapene kjøpt henn ?

    SvarSlett
    Svar
    1. Skapene er 40cm dype kjøkkenskap fra IKEA med Lidingö :)

      Slett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)