onsdag 14. september 2011

Nytt gulv!


Jakten på nytt gulv foregikk for fullt i forrige uke, og fredag kom min gode venninne med forslag om et gulv som passet veldig fint til vårt bruk. Lørdag var vi oppe i butikken og hentet det, og søndag ettermiddag ble det lagt. Når vi først har bestemt oss, kan det faktisk gå ganske radig i SkippertaksHuset ;)


Vi bestemte oss for å legge vinylbelegg, for at det skulle tåle vannsøl både fra vannskål og våt hundepels. Valget falt på Gerflors selvklebende vinyllaminat - Senso Rustic i farge grå. Det passet veldig fint sammen med veggen, som er beiset med Joutns Patinagrå. 

 

 Langs den grå veggen kommer det en lang rad med lave hvite Bestå hyller, som vil bryte av mellom gulv og vegg. Den nyeste brukeren av rommet virker veldig fornøyd, og med et gulv som reklamerer med å ha "keramisk overflate" bør det tåle både klør og sand også. Gulvet ble litt mørkere enn med den opprinnelige planen som var å male i N 1500 (lys, lys grå), men vi er veldig godt fornøyd!4 kommentarer:

 1. Det såg veldig fint ut! Likte fargen.

  Ha ein flott torsdag!

  Klem E :)

  SvarSlett
 2. Veldig fin finnish på det gulvet! Er det belegg altså? Det ser man ikke på bildene. Veldig pent. Vi endte opp med belegg på vaskerommet, med flislook. Helt ok, og veldig godt å gå på.

  Håper du har hatt en fin uke så langt!
  Noen boktips til meg kanskje...? Litt lei nå. Finner ingen som roper "LES MEG!"

  klemklem

  SvarSlett
 3. Lekkert!
  Praktisk OG stilig, sånt liker jeg :)
  Fine høstdager til deg!
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 4. Fin farge, hadde ikke gjettet at det var vinyl :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)