torsdag 22. september 2011

Høststemning på hytta


Høsten er en spesiell tid på hytta. Naturen er så utrolig vakker på fjellet om høsten, og den klare friske fjelluften gjør det godt å være ute. Like deilig er det å komme inn igjen, og nyte en god kopp te eller kakao og tenne lys når det mørkner. Disse lyktene fra Broste skal lyse opp på spisebordet vårt denne høsten.Formen på rommet gjør at det passer mye bedre med et kvadratisk bord istedet for det avlange vi hadde før, og vi er veldig fornøyd med dette Finn-"kuppet". De gamle Budalsstolene ble som nye med noen strøk mørk grå maling (N8000). De har vært alt fra orange, grønne, lutede og kongeblå, og fikk et nytt liv med ny  farge. Alltid koselig å kunne fornye og bruke møbler som har vært i familien i årtier. Nå gleder vi oss til å nyte høst- og vinterkvelder med familie og gode venner rundt bordet!


3 kommentarer:

 1. Høsten er fin altså! Og spesielt på hytta.
  Supermannen min åker på jakt i dag, og blir borte ei uke. Ingen hyttetur eller jakt på meg i høst, sånn er det vel med bebis og skolejente. Men like greit. det er godt å være hjemme "alene" innimellom.

  Knalllekkert hyttekjøkken!
  Så deilig med stort bord, gode stoler og lange måltider på hytta!

  Lo forresten godt av at du manglet bøker eller interiørblad på bildet mitt:) Tenkte det selv også. Skal jeg slenge med ei bok? Men så ble det så fullt på stolen min:)

  Har lest Nesbø ja, elsker han Jo!
  Nå har jeg nettopp begynt med Potensgiverne, skal visstnok være bra.

  Ha en strålende fin fredag!
  klemklem

  SvarSlett
 2. Kan godt skjønne at dere koser dere på hytta. Den er jo kjempeflott! Lekkert kjøkken. Kan tenke meg det blir mange hyggelige stunder rundt det store bordet. :-))

  Ønsker deg en fin uke!
  Line

  SvarSlett
 3. Vet du, jeg blir så provosert når jeg hører om sånt som skjer på skolen til My! Og det er så veldig vanlig! Ikke rart det går nedover med norsk skole når vi ikke har penger til norsk skole. Men det eneste det snakkes om er lærerne. De skal utdannes, og de skal kurses og de må bli flinkere... Jeg kjenner så innmari mange flinke og gode lærere, men tingen er av vi må være mange nok. Vi har for mange elever per lærer. sukk...

  Huff, nå renner det over for meg også:)
  Synes synd på de elevene som blir rammet. De praktisk-estetiske fagene er så viktige for elevers trivsel!

  Håper det løser seg til det bedre på Mys skole. Med engasjerte foreldre i spissen har man en sjanse!

  Håper du ellers har ei fin uke!
  klemklem

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)