tirsdag 11. oktober 2011

Lurer på om vi rett og slett skal jukse litt...?
I huset har vi en luft/luft + luft/vann varmepumpe som gir oss behagelig temperatur store deler av året. Når temperaturen kryper nedover på minussiden sper vi på med et par varmeovner eller tenner i peisen. Det ble naturlig nok ikke lagt tilførselskanaler ut i garasjen, så det nye flerbruksrommet må varmes opp på en annen måte. Siden hunden har fått dette som sitt "soverom", tror jeg ikke vi tør å ha en frittstående ovn der inne. Tenk om han får en løperaptus i løpet av natten, så han kanter den i farta? 


Sofaen tar den ene veggen, den doble døren, hyller og ribbevegg tar resten. Selv om det er 18 meter med vegg, er det ikke plass til en fastmontert varmeovn langs gulvet. Et par brosjyrer som dumpet ned i postkassa i går, tente en idé hos oss - kanskje vi skulle kjøpe en "juksepeis"?Langs den grå veggen i uhøvlet panel, vil det bli lave hyller som på bildet over. Det skal en stor flatskjerm på veggen der etter hvert (det opprinnelige målet for rommet var jo tross alt å lage et filmrom...), men hvis den ikke blir for stor (ovnen altså) er det plass til en dekorasjonspeis ved siden av.  Den vil komme i en høyde som ikke utgjør noen fare for hunden, og ser da unektelig bedre ut enn en hvit panelovn midt på veggen? Tror vi må sjekk ut dette alternativet!


3 kommentarer:

 1. Høres ut som en god idé. Digger navnet på bloggen din, forresten!

  SvarSlett
 2. Tusen takk! Navnet er visst like beskrivende på bloggingen som på husprosjektene for tiden. Begge utføres etter skippertaksmetoden ;)

  SvarSlett
 3. Hei Linnette :)
  Ja, det er absolutt best med tørre dager, særlig når man har hund :) Til vinteren, særlig når det er mye snø så får min lille Bamse fullt av snøballer i pelsen og de er umulig å få av - uten å måtte bruke føner, hihi... Men han elsker å bykse i snøen da, og koser seg masse :) Blir spennende å se hvordan det går på lydighetskurs hos deg, må få høre... Hørtes ut som en kjempefin plan å sette inn en falsk peis som varmer på veggen, mye finere også en panelovn ღ … Kjempeflotte bilder du også viser fra hytta deres, herlige og lune farger både på soverom og kjøkken… Likte også veldig godt vinylgulvet dere har lagt, slikkelig tøft! Tusen takk for koselig kommentar hos meg, og så ønsker jeg deg en fortsatt fin uke, stor klem fra Mette

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)