torsdag 13. oktober 2011

Tavlemaling på døra?


Vi må snart få tak i en dør til å ha mellom stuen og flerbruksrommet. Litt av poenget med rommet var jo at jentene skulle kunne ha enda et rom og bruke sammen med vennene sine, og da kan det være greit for både dem og oss at døren kan lukkes når støynivået stiger ;) Chaco sover der jo allerede om natten, og derfor har vi foreløpig satt inn glassdøren som sto mellom stue og hall. 
Planen var å bruke skyvedøren vi har mellom soverommet vårt og garderoberommet, og bare sette inn en glatt hvit dør der istedet. Den er som regel alltid gjemt inni veggen uansett. Da vi tok ut døren, fant vi fort ut at det ikke går, siden den ikke har spor til dørhengsler. Vi har formpressede dører (med fire speil) og da kan vi ikke frese spor slik vi kunne gjort hvis det var dører av tre. Dermed falt det alternativet bort... Neste plan var å få tak i en lik dør til de vi har ellers i huset. Vi klarer ikke å finne produsenten utfra det som står på døren, og da heller jeg mer mot å bryte helt framfor å ha noe som bare er nesten likt. Vi har sorte skapdører i hall og yttergang, derfor kom tanken om å kjøpe en glatt dør og male den med tavlemaling. I stuen kommer døren på enden av en vegg med flere litografier i svarte rammer, så da kunne vi laget våre egne kunstverk på den...


Dørhåndtakene er i matt stål med svart matt i gripesonen, så det hadde da passet fint på en svart dør? Alternativet er å male bare en del av døren, så det gir mer en illusjon av å være et bilde... Tror jeg skal begynne med å kjøpe et dørblad og en boks tavlemaling jeg, så får vi se hvor vi ender ;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)