fredag 1. april 2011

Drømmen om et plantebord...

Bilde fra Potterybarn

Jeg drømmer om et plantebord. Et som jeg kan stå ved når jeg skal fylle alle pottene mine med herlige sommerblomster, eller når jeg skal potte om alle de frodige potteplantene i stua! Eh, eller var det litt mye drømming der kanskje... Vel, potteplantene i stua hadde definitivt trengt ompotting, det har de gjort noen år nå. Og hvis jeg hadde gjort det, DA hadde de sikkert blitt frodige og fine ;) Vel, uansett hadde det vært fint å slippe å sitte på kne og fylle de pottene som skal fylles. Hadde sikkert hatt flere ute også, hvis jeg kunne hatt en litt mer komfortabel arbeidssituasjon. Når jeg ikke planter, kan det brukes til å sette tekoppen på når jeg sitter på "porchen" og nyter morgensol og avis.

Jeg forventer ikke å være like heldig som min kjære bloggevenn Line, i dette innlegget i bloggen hennes MorsommeTing. Et nydelig praktisk plantebord (med skuffer - enda bedre enn knagger!) i overraskende gave fra mannen... Jeg har verdens mest omtenksomme Handymann, som gjennomfører det ene prosjektet etter det andre for å oppfylle mine drømmer og ønsker - så det er jammen ikke hans feil at det ikke er timer nok i døgnet til å handle noe annet enn materialer til meg ;)  Alle kostnadene til disse prosjektene gjør at midler til andre ting naturlig nok reduseres, men hvis jeg hadde gått for en annen vinkling en plantebord - som for eksempel dette:

Bilde fra Potterybarn

hadde kanskje interessen fra min kjære blitt litt større? Skjønt med et forbruk på ca fire flasker vin og en konjakk i løpet av året, blir det kanskje litt overkill med utendørs bar... Men drømmen lever videre ;)
Ha en super helg! Her er det sprangstevne, dressurstevne og gulv i prosjekt film-/ungdomsrom som står på programmet.


5 kommentarer:

 1. Takk for hyggelig kommentar inne hos meg! :-) Jeg tror faktisk ikke de har de kommodene på Ikea lenger. Synd, for de var kjekke. Kunne brukes til så mangt.
  Stilig plantebord, forresten! Sånn vil jeg også ha. Hva om du kaller det et bar-bord inntil du har fått kloa i det, åsså går det over til å bli et plantebord 'bare helt av seg selv - litt sånn umerkelig' etterhvert, hihi :-D
  Fin blogg du har. Lyst til å følge deg videre. Nå skal jeg lete etter DIN kommode :-)

  Klem, Turid

  SvarSlett
 2. Hei!! :-) Så gøy med ny blogg, den er kjempefin!! Spennende med alle prosjektene deres, synes det skjer noe hele tiden jeg! :-) Ha en super dag og helg!! KLEM

  SvarSlett
 3. Heisan :) Dette var en ny og koselig blogg for meg!
  Lekkert plantebord du viser. Har faktisk et som ligner, eller dvs det er egentilig ikke en plantebord. Kjøpte meg et konsollbord fra Skeidar i fjor med sinktopp og 5 små skuffer. Det står ganske tørt under takutstikket vårt, og under beina har jeg montert plastknotter så det ikke skal trekke vann :) Ble helt perfekt som plantebord :)
  Legger meg til som følger hos deg :) Kjempekoselig om du vil titte innom hos meg også :)
  Klem fra Lise

  SvarSlett
 4. Hei Linnette:) åå, søte deg. Klart det er mer enn greit om du linker. Jeg blir jo bare glad for det jeg:))
  Men helt ærlig tror jeg ikke det skal være så vanskelig å lage sitt eget plantebord. Jeg skulle gjerne hatt et slikt bord flere steder jeg;)
  Men jeg har i grunn nok prosjekter gående om jeg ikke skulle begynne å snekre på det også nå:o)

  Jeg glemmer at du har ny blogg må jeg innrømme desverre. Jeg skal forsøke å bli flinkere.. ;)
  Ha en god lørdagskveld, du med dine:)
  Godklem fra Line

  SvarSlett
 5. Så koselig at dere vil følge meg videre Turid og Lise! Veldig stas med nye følgere :) Skal kose meg med å lese deres blogger i helgen.

  Det er helt sikkert mulig å lage et plantebord. Det er nok det det blir til når det kommer til stykket. Som regel (men ikke alltid!) blir det billigere å lage det selv, og man får det akkurat slik man vil ha det ;)

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)