lørdag 16. april 2011

Ingen vei tilbake... prosjekt film-/ungdomsromDa er valget tatt, og panelet beiset! Det endte med Jotuns Patinagrå, etter å ha sett denne på flere prosjekter blant annet hos KROnPRINSESSENE. Vi laget et prøveoppstrøk i butikken, og den gikk fint sammen med N 5000 - fargen som er brukt på flere andre vegger i huset. Fargen er faktisk ikke så langt unna bildene jeg har sett av sølvbeisen fra Jotun (egentlig sølvlasur) som var det opprinnelige valget - men som ikke lenger produseres. Rough panelet fra Moelven har not og fjær, så for å slippe trehvite sprekker ved tørking, beiset Handymannen alle panelbordene FØR han satte dem opp. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Da er tak og en vegg ferdig, to vegger er ferdig platet og klar til grunning, tapetsering og maling. Det går framover :)


3 kommentarer:

 1. Tror det blir kjempefint med den farven på veggene. Greit å ha et nøytralt grunnlag til de andre tingene som skal være i rommet.

  Er så spent på å se hvordan den nye døren blir.

  Vi skal ha litt hjemmepåske her ved Oslofjorden og noen dager "sydover" til svigermor i Kristiansand. Det gleder vi oss til. :) Deilig at det er skikkelig vår på Sørlandet nå. Det blir nok mange turer ut hvis været tillater det. :)
  Ønsker deg en strålende påske, Linnette! :)

  God klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 2. Fargen ser super ut. Ønsker deg ei fin påske. Klem

  SvarSlett
 3. Så fint! Fargenavnet er notert og skal sjekkes ut !

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)