lørdag 2. april 2011

Det er lov å ha flaks!


Da vi bygde huset for nesten ti år siden, byttet vi ut alle standardhåndtakene i første etasje, med disse fra Jaco. Jeg likte den enkle moderne stilen, som samtidig har likhetstrekk med gamle håndtak i metall og ibenholt. Nå får vi en ny dør i stuen, som går inn til film-/ungdomsrommet. Jeg regnet ikke med å finne samme type håndtak, så jeg var forberedt på å bytte ut håndtaket til boddøren med en rund vrider. Gleden var derfor stor da jeg fant ut at disse fremdeles var i salg! Både ekspeditøren og min kjære fikk hakeslepp da de scannet prisen, som viste seg å være på over 1000,- kroner. Da jeg kjøpte de første håndtakene, var de på tilbud til 598,- men jeg var klar over at det var et bra tilbud den gangen...


Jeg byttet ut standardhåndtaket på ytterdøren også da vi bygde, og dette var faktisk i salg fremdeles det og. Dermed kunne vi kjøpe likt håndtak til den doble ytterdøren vi skal ha i det nye rommet. Dette kostet også over 1000,- kroner, men de var snille med oss i butikken og lot oss få begge for 1198,-! Jeg var selvsagt kjempefornøyd, og håpet at det ikke var en aprilspøk (dette skjedde på fredag) - så jeg kikket nøye da jeg dro kortet... Summen stemte den, så nå ligger håndtakene klare. Da gjenstår det bare å bli ferdig med oppussing av den doble døren vi kjøpte på Finn, som du kan se her. Handymannen har tatt ut alle de gamle glassene, og nå skal døren pusses og males hvit, og så skal han montere 12 nye isolerglass vi har fått laget. Mye jobb, men jeg er sikker på at det blir veldig bra når han er ferdig! 

2 kommentarer:

 1. Hei!
  Takk for kommentaren hos meg. Jeg spurte en melerforretning i går, og ja - de har sluttet med sølvlasur.... Hm! Iallefall, gråbeisene har jeg funnet på Jotun's hjemmeside (http://www.jotun.no/www/no/20020050.nsf?OpenDatabase&db=/www/no/20020052.nsf&v=10EA&e=no&m=916&c=7DE2B4175892B769C125708A0048A641). Håper du finner den rette gråfargen.
  Ha en fin dag.

  SvarSlett
 2. Så heldig du var!
  1april tror man jo det aller meste er en spøk:-D

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)