tirsdag 5. april 2011

Valgets kval - hva hadde DU gjort?

I prosjekt film-/ungdomsrom har jeg satt oppbevaring høyt på prioriteringslista. Rommet skal også brukes som fotostudio og gjesterom, så det er greit å ha faste plasser til mye av utstyret. På den ene kortveggen, blir det et 2 meter bredt skap, i full takhøyde. Jeg hadde tenkt å bruke Birkedal skapdører fra IKEA, som vi har på vårt soverom. Jeg hadde ikke noe plan om skyvedører ihvertfall. Da jeg var på IKEA i forrige uke, ble jeg plutselig veldig i tvil. En ting er at Birkedal passer til dørene i huset, men det blir helt feil sammen med Bestå-hyllene som skal inn i samme rom. Jeg falt for skyvedørsvarianten vist på bildet over, hadde den bare hatt aluminiumskanter i stedet for hvite - ville den vært lik til de dørene vi har til Bestå-hyllene...
 
Alternativt kan vi bytte skapdører på Beståhyllene, til hvit høyglans, og ha hvite høyglansdører på garderobeskapet. Da blir det ihvertfall likt, men vi har høyglansdører på bad/vaskerom i samme etasje, og kanskje det ikke blir så mye stuefølelse da? Nei, jeg får tenke litt til. Godt jeg ikke må velge i morgen... Hva hadde du gjort?

3 kommentarer:

 1. Hei Linnette:).. det var litt vanskelig det der med skapene dine. Hmm.. ikke så lett dette skjønner jeg. Litt jobb. å finne ut av hvor de selger det sikkert,. men hva med å kjøpe løse metallister og bytte dem ut med de hvite som er på de skapene du vil ha?
  kanskje de har noe på Maxbo, Montèr e.l. ? eller hva med en blikkenslager.. han kan sikkert lage noen?! Nei, jeg vet ikke. Det var litt vanskelig. Jeg hadde nok tatt de skapene jeg ville ha, og heller lage hyllene helt annerledes.. som å tapetsere dem eller male dem i en helt annen farge eller noe slikt.

  Takk for tipset angående klatringen på forskjellige planter. Jeg har nemlig akkurat kommet inn på det skjønner du, på hagesidene. At ikke alle planter klatrer overalt. Men det at de kan ødelegge bekledningen, det var jeg jammen ikke klar over. Nå skal jeg uansett ha espalier da, som står litt fra veggen som jeg kan kneppe av og på når huset skal males, vaskes og lignende. Var det noe slikt du tenkte på jeg måtte ha?

  Nyt dagen Linette.
  Klemmer fra Line

  SvarSlett
 2. Jeg ville ha tatt utgangspunkt i stilen som rommet ellers skal ha. Enig med deg at høyglans ikke passer så godt her inne så lenge du også har det på badet i samme etasje.

  Ønsker deg en fin tirsdag!

  Klem,
  AW

  SvarSlett
 3. Heisann!
  Jeg er ikke sikker på hva jeg ville gjort, så skjønner godt du må en tur i tenkeboksen.
  Jeg syns bloggen din er utrolig fin, flotte bilder og en morsom måte å skrive på. Jeg legger meg til som følger og gleder meg til å lese og se mer fra deg:-)
  Ha en fin tirsdag!

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)