tirsdag 16. oktober 2012

Designlampe på vei - og et positivt prissjokk!


Som regel får jeg lettere hakeslepp når jeg finner lamper jeg liker, fordi de er så utrolig mye dyrere enn det jeg hadde planer om å bruke. Denne gangen er det stikk motsatt, eller - lampa er egentlig ganske dyr den, men jeg gaper ennå over prisen jeg fikk den for!Jeg sliter som regel hver gang jeg skal finne taklamper. Bare ordet plafond gjør at jeg blir skeptisk, de er som regel like kjedelige alle sammen. Denne derimot, fikk meg til å løfte øyebryna en smule og granske bildene. Beskrivelsen gjorde meg igrunnen enda mere betatt: "Lenti henter inspirasjon fra himmelens vakreste skyformasjoner...". 

Og jeg som stadig sitter og studerer skyene som forandrer seg - fra hester til drager og fra kaniner til mus. Det er ingen her i huset som reagerer med undring hvis jeg roper ut "Se, en drage!". Alle skjønner at nå har jeg fått øye på en fin sky ;)Men, tilbake til lampa... Den er designet av danske Eskild Hansen som her sitter sammen med den "flyvende" varianten av lampen. Den er enda finere synes jeg, men med ordinær takhøyde i huset vil den være en smule upraktisk i de fleste rom. Uansett, den var ikke et alternativ i dag - og det er da vi kommer tilbake til prissjokket! 
Det hele begynte med en mail fra Flust.no om at det var Fri frakt denne uken. Det gjorde veien inn på siden kort, for når man slipper de 130,- kronene i frakt, kan man alltids handle litt fine småting på tilbudstorget. Etter en kjapp "scanning" i de ulike kategoriene under Hus&Hage stoppet jeg på belysningssiden. Jeg tenkte at dette måtte være en skrivefeil? Et kjapt søk på google viser at lampen Pulz Lenti f.eks koster 319,- Euro, eller ca 2 500,- kroner pluss frakt, fra Tyskland. 

Eller kr 2 699,- på lyspunkter.no. 

Da klarte jeg ikke å holde meg lenger, og sent i går kveld endte lampa i handlekurven hos Flust.
Regner med du skjønner hvorfor? Av de 499,- forsvant 274,-pga opptjent saldo, så jeg betalte 225,- kroner  for herligheten! LITT mindre enn 2 699,- kan du si... 

Jeg gliser enda jeg :)

6 kommentarer:

 1. Alltid gøy med sånne kupp, superkul lampe:)blir spennende å se den hos deg:) Klem kine

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, akkurat nå er jeg igrunnen mest spent på hvor den havner! Får ikke riktig bestemt meg ;)

   Slett
 2. Fantastisk lekker lampe, fikk lyst på selv å, og hvilket KUPP. Skjønner du er fornøyd ja.

  SvarSlett
  Svar
  1. Løp og kjøp! Eller, her er det igrunnen mye enklere - bare å trykke på et par taster ;)

   Slett
 3. Wow!!! Gratulerer med et helt utrolig kupp! Det er så deilig når slike ting skjer! Så stilig også da. Likte den såå godt :-)
  Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Det er akkurat det jeg føler jeg har gjort - et skikkelig kupp ;)

   Slett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)