fredag 22. oktober 2010

Sminkeplass til fjortisen - alternativ bruk av IKEA-artikler...

I dag har jeg hatt en av de bedre IKEA-opplevelsene på lenge. Jeg tror nesten at "alle" har tenkt at alle andre er på IKEA disse første dagene, slik at folk holder seg borte! I går var det omtrent snøstorm her, så da er det ikke så rart at mange valgte å bli hjemme. Dermed trodde vi trøkket skulle være desto større i dag. Mulig det var fordi vi var der tidlig (10.30-12.30), men det var ikke engang kø i kassene da vi skulle ut - så det gikk mye bedre enn jeg hadde forventet :)

Dagens mål var å finne det vi trengte for å lage en sminkeplass på rommet til fjortisen. For første gang reiste vi på IKEA uten å ha liste med artikkelnr klare, og det var i grunnen ganske gøy! Jentene var mye mer opptatt enn meg av å gå innom alle de ulike rommene de har innredet, så håpet for fremtidige "koseturer" til IKEA med jentene (uten Handymannen!!!) steg betraktelig i dag. Jeg hadde (mot normalt) reist av gårde uten å måle opp plassen hun hadde til rådighet - mellom skrivebordet og en kommode - men trøstet oss med at nå kunne vi faktisk kjøre tilbake og bytte hvis det ikke passet!Vi endte med sammensettingen vist over - et speil, en bildelist og en kjøkkenhylle... Jeg sa vi ikke trengte å skru opp krokene under, hvis hun ikke likte de, men fikk bare tørt til svar at "De er jo helt supre å henge smykker og armbånd på, så de må jo seff være der!" Og det har hun jo helt rett i :) Sammen med en krakk fra soveromsmøblementet jeg har arvet fra min mormor, tror jeg nok dette blir en fin sminkeplass. Det vil frigjøre minst et kvarter på badet om morgenen, så det kommer alle til gode ;) Da vi kom hjem løp jeg opp og målte plassen, og vi kunne få max 63 cm mellom bord og kommode - hyllen var 60 cm... ;) Lov å ha litt flaks av og til!

1 kommentar:

 1. Dette blir bra! :o) Tenker frøkna blir fornøyd over å få dette på plass. Morgenen er jo den mest hektiske tiden på døgnet her i huset også, så alle minutter teller. Da er det godt å kunne ha flere steder å stelle seg. :o)

  PS! Jada, jeg har nå kjøpt inn garn til fletteputen. Trodde jeg hadde noe jeg kunne bruke, men det endte opp med nytt likevel. Det blir spennende å se hvordan dette blir tilslutt! Hi, hi, blir jeg fornøyd nok, så tar jeg nok et bilde. :o)

  Ønsker deg en deilig helg!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)