fredag 22. oktober 2010

På tur til IKEA Sørlandet!

Ja, i dag skal jeg altså det jeg hadde bestemt meg for IKKE å gjøre. IKEA Sørlandet åpnet i går, og jeg skulle IHVERTFALL vente minst en uke før jeg tok turen bort dit. Jeg HATER å stå i lange køer - eller gå i kø for den saks skyld. Derfor er jeg ganske usikker på om det er noe lurt i det hele tatt det vi gir oss ut på nå...
Men, hva gjør man ikke for barna?!? Det var nemlig eldstejenta som ønsket seg tur til IKEA, med innkjøp til "sminkeplass" på soverommet, i fødselsdagspresang. Siden det er planleggingsdag og skolefri her i dag, så var det ikke lett å si nei... De forventer 35 000 besøkende i løpet av de tre første dagene, så vi blir neppe alene! Jeg tror barna nesten får feriefølelse av å reise på IKEA, siden det alltid er lagt inn minst ett besøk der hver ferie i inn- OG utland - eller ved helgevisitter til venner og familie østover for den saks skyld. Så at det er helt naturlig for dem å tilbringe dagen der når det er en fridag fra skolen, det må jeg vel strengt tatt ta skylden for selv ;) 
2 kommentarer:

  1. Samme med meg, men det ser ut til at mine planer om å vente ei uke allerede slår sprekker i morgen formiddag "smiler". Kos dere

    SvarSlett
  2. Håper du ikke gikk helt i frø i Ikeakøene... Det kan fort ta sin tid når det er utfartsdager, husker kaoset i Trondheim når IKEA åpna der, Alle skulle inn dørene på få dager.

    Så fine de strikkevasene du viser frem lenger ned var! Det gav meg ideer :D

    Tusen takk for den fine hilsenen du skrev inn på bloggen min før i uka :) Det kjennes utrolig godt å ha blitt såpass mye bedre at jeg kan starte å "gjøre nytte" for meg, og det er deilig at det kan bli en flytende overgang, ikke slik at jeg er syk-syk-syk og så forventet å fungere perfekt i stilling.

    SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)