fredag 17. februar 2012

Orden i entréen?


Vi har valgt å ha en liten entré før hallen, for å ha en mulighet til å bremse kulden om vinteren. Vi hadde små barn da vi bygde, og visste av erfaring fra det forrige huset at det kunne bli ganske så kaldt innover i huset, når de løper ut og inn - og glemte å lukke ytterdøra når de skulle inn på do ;)
Da barna var små, var det jeg som holdt orden på sko og jakker, og da kunne det se ut slik som på bildet over. Nå som de er større, har jeg (prøvd) å slutte å rydde etter dem hele tiden. Min erfaring er nå at det ikke er like praktisk med skap lenger...


Nå ser det som regel slik ut i stedet! Og dette er tatt mens både mann og barn er ute av huset, så her er det ganske mye ryddigere enn det blir om ettermiddagen... Når først ett par sko står foran skapdøra, havner neste par også på utsiden - det er visst for tungvint å flytte de som står der for å få opp døra ;)
Dermed tror jeg kanskje at vi skal flytte ut disse skapene. Nå har vi sko i skapet til venstre, og oppheng til jakker i to høyder til høyre. Jeg har en tanke om at med skohyller og knagger på sidene, og hylle med stang under på hele veggen, kanskje vil fungere bedre. Jeg får bruke helgen til å tenke om dette kan fungere bedre for oss. Hva fungerer best i ditt inngangsparti?

Ha en riktig fin helg!

11 kommentarer:

 1. Heisann!
  Har lagt meg til som følger av den fine bloggen din, gleder meg til å følge deg videre!
  Fine bilder du tar!
  Koselig hvis du har lyst til å stikke innom meg en gang, jeg er helt ny i bloggverden ;)
  Ønsker deg en fin helg!
  Klem
  Camilla

  SvarSlett
  Svar
  1. Så koselig at du vil følge meg! Klart jeg vil titte innom bloggen din også :)

   Slett
 2. Hei
  Fint du har det i inngangspartiet!
  Vi er så heldige å ha inngangsparti på vaskerommet. Den er god å ha, for inngangspartiet vårt flyter hele tiden over av jakker, dresser og sko.

  Ønsker dere ei god helg
  Skal lage et lite innlegg om boka når den er ferdiglest :)
  Klem Tonje

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er vel det jeg angrer mest på, at vi ikke laget en egen vaskeromsinnggang. Jeg drømmer om å lage en inngang til, for bruk når jentene kommer fra stallen, eller vi har jobbet i hagen. Rommet er der, med egen inngangsdør og opplegg til vann, men nå er det min kjæres verksted - så det blir neppe aktuelt med det første ;)

   Slett
 3. Sånn tror jeg det er i de fleste hjem, mor rydder og barna velger enkleste motstand vei..... Jeg er så voksen at barna har flyttet ut og først da er problemet løst.

  Ha en fin helg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha, ha - jeg tror deg på den! Jeg var en rotekopp selv, helt til jeg flyttet for meg selv ;) I mellomtiden får jeg prøve å finne en løsning som kanskje virker for mannen ihvertfall, så jeg slipper å rydder etter han :)

   Slett
 4. Hei, kjenner til det problemet i gangen :) men som ovenstående kommentar må jeg si meg enig problemet ble løst da barna var ute av redet :) Ønsker deg en flott søndag Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er ikke sikker på om jeg er tålmodig nok til å vente så lenge, Tone! Yngstejenta er ikke mer en 12... Tror jeg må prøve noen flere alternativer først, før jeg er villig til å innse at dere har rett ;)

   Slett
 5. Hei der!! Måtte le da jeg las innlegget ditt, for jeg kjenner meg sååå igjen! DVS: Jeg kjenner meg ikke igjen på voksne barn. for jeg har 2 små (og venter en til neste fredag.. :-)) Jeg er vel i "redebygging" for tiden og ønsker orden og harmoni i hver eneste krok!! Innser at det ikke blir det.... og yttergangen er et av stedene! Så takk for ditt ærlige bilde! Har lurt på om alle bloggere konstant har det ryddig alle veier??? ha ha! Legger meg til deg som følger, jeg! Klem Kari

  SvarSlett
 6. Hei, Linnette! Ha, ha, dette er vel nærmere sannheten for de fleste, vil jeg tro. Da vi flyttet inn i vårt hus for 8 år siden, var det et vindfang, eller snublerom som jeg alltid har kalt det, før man kom inn i hallen. Vi rev snublerommet, og fikk ett en romsligere hall. Så byttet vi inngangsdøren til en tofløyet dør. Vi valgte å ta den nærmeste boden til garderobe, og det er det beste vi kunne ha gjort. Har man en bod å avse til et slikt rom, kan jeg anbefale det på det sterkeste. :o)

  Håper du har fine dager!


  AW

  SvarSlett
 7. Hei igjen
  Liker veldig godt entreen din!

  Kjekt at du ville være med på gavedrysset mitt:)
  Ønsker deg en fin kveld
  Klem Tonje

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)