fredag 3. februar 2012

Endelig trekkspillampe på veggen!
Jeg fant tidlig ut at trekkspillampe ville være det mest praktiske på veggen over sofaen på film-/ungdomsrommet. Vi sitter ofte her og leser også, og trenger vi ordentlig leselys. Siden denne veggen skal være bakgrunnsvegg når rommet brukes som fotostudio, er det greit å kunne skyve vekk lampen. De få treffene jeg fikk når jeg søkte på nett, var såpass dyre at jeg tenkte det fikk vente. Helt til jeg kom over et bilde av slike lamper på en annen blogg, og så at de het dragspellampe i svenske butikker. En svensk blogger tipset om Ellos, og DER var lampen til kun kr 399,-! Siden jeg akkurat hadde registrert meg hos Ellos da jeg bestilte gardiner, fikk jeg en mail med tilbud om 50% rabatt på en vare. Da var det bare å trykke bestill, og nå er den etterlengtede lampen på plass :)  


I fotenden på denne sofaen, har vi en fin-fin fotvarmer. Vår nydelige Chaco, som trives best rett i nærheten av oss. Denne sofaen er en av "hans" sofaer. Det er fordelen med løse trekk som kan hives rett i vaskemaskin og tørketrommel. Det blir nok mange koselige lesestunder her for oss to fremover  :)
God helg til dere alle!


2 kommentarer:

  1. Hei Linn :) Kjempefin lampe. Hadde det kjempekoselig på bloggtreffet så det er absolutt noe å annbefale å dra på. Var jenter/damer der i alle aldre så ikke noe problem og være over 40 der :) Klem fra Tone

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra! Ja, jeg håper det blir et treff her nede igjen etterhvert. Da skal jeg også komme meg avgårde :)

      Slett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)