onsdag 16. november 2011

Må du ha balanse og symmetri?
Det har jeg innsett at jeg må ha i en del tilfeller... Spesielt er det området rundt peisen som "skurrer" for min del. Da vi bygget huset, hadde vi ikke fast kjøkkeninnredning på veggen som går inn i kjøkkenet til høyre for peisen. Der stod det et hvitmalt bokskap, som skjulte ungenes tegnebord på kjøkkenet. Da vi kjøpte mer kjøkkeninnredning, lot vi denne gå helt fram til brannmuren. Jeg føler nå veldig for å sette en lettvegg på enden av skaprekken, slik at det blir mer symmetri rundt peisen. Heldigvis har jeg spart på restene av tapeten, så det behøver ikke medføre oppussing av hele stuen. Den er nemlig fredet for øyeblikket, siden spisestue og kjøkkenavdelingen males grå... I 10 år har jeg hatt kassen med tapet stående på loftet, og nå ser det ut som jeg har fått Skippertaksmannen på gli - så kanskje jeg får en vegg her når vi er ferdig med listene i det andre rommet og malingen av kjøkkenet...

Nå lurer jeg igrunnen mest på om det bare er meg som henger meg opp i slikt, eller har du også behov for balanse og symmetri?


5 kommentarer:

 1. Som gjest ville jeg aldri ha tenkt over "ubalanse" ved peisen deres. Men når jeg ser bildet og du beskriver det så tenker jeg det vil bli harmonisk med en kort vegg som skjuler kjøkkeninnredningen.

  SvarSlett
 2. Hei. Jeg tror aldri jeg ville tenkt over at det var usymmetrisk her om jeg kom inn i hjemmet ditt, tror jeg. Men selv er jeg også litt slik at jeg henger meg opp i usymmetri og ubalanse, så kanskje om det hadde vært meg, ville jeg gjerne gjort som du beskriver så lenge det ikke ville blitt for mye arbeid. Jeg vet ikke sikkert, men gleder meg til å høre hva du bestemmer deg for.

  Tusen takk for kommentaren hos meg. Du har rett, det er omtrent samme type medisin de har prøvd ut på noen ME pasienter. Medisinen heter Rituximab og virker på samme måte som MabThera, binder opp b-cellene i kroppen :)

  Ønsker deg en god dag
  Klem Tonje

  SvarSlett
 3. hehe, eg kjenner meg veldig godt igjen:)
  Kan irritere meg grønt på ting som ikkje er "heilt rett".

  SvarSlett
 4. Hei det var en elegant peis. Hvor fikk du fatt i denne, og hvilken produsent er det?

  mvh Bjørn

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Det er en Nordpeis, med Dovre Panorama innsats. Det var en utgående modell da vi kjøpte den i 2001, og firmaet vi handlet av er også lagt ned. De har en modell nå som heter Akropolis som ligner litt. Denne og flere finner du på nordpeis.no - der finner du også oversikt over forhandlere :)

   Slett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)