fredag 19. august 2011

Høstens trender


HM Home finner vi ikke på messa, men vi vil nok se lignende miljøer hos andre leverandører

Nå nærmer høstens Gave- og interiørmesse raskt, og jeg gleder meg som alltid til å se om det kommer noe nytt og spennende! Foreløpig ser det ut til at vi viderefører mye av det samme som i fjor, både den industrielle og den naturlige trenden fortsetter for fullt. Disse kombineres også, i en rustikk og røff stil - men gjerne med innslag av mer klassiske, glatte/blanke detaljer. Dette gir sammensetninger av ulike teksturer som gir fine kontraster og en spenning i interiøret. 
Knagger fra Nordal

Det er fremdeles mye lilla, grått og brunt som i fjor høst, og vårens duse pasteller fortsetter videre. Det er vel nesten som å banne i Blogglandia, men jeg håper at det blir litt mindre hvitt preg på messen denne gangen. Den hvite trenden som i følge trendforskerne representerte den nye tiden etter finanskrisen, da vi skulle begynne med blanke ark, har vart lenger enn de spådde. Mye hvite vegger vil det nok fortsatt være, både i vårt hjem og i mange andres, men jeg er klar for å ha litt "fargestifter til" :) House DoctorØnsker alle en riktig god helg!3 kommentarer:

 1. Kunne ikke sagt meg mer enig, vil også gjerne ha litt mer farger i interiøret ;) Likte godt det bildet øverst fra H&M, det er veldig "meg". Ha en fortsatt strålende helg :)

  SvarSlett
 2. Takk for inspirasjonen og fargene :)
  Må du kose deg på messen og ha en nydelig helg :)
  Varm klem fra Lokki

  SvarSlett
 3. Hei Linnette :)
  Herlige og spennende høst vi går i møte ღ
  Elsker den rustikke og røffe stilen sammen
  med den klassiske :) - det første bildet er
  også veldig meg :) Love It. . . .
  Ønsker deg en flott søndag, klem fra Mette

  SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)