søndag 19. desember 2010

Innredning av film-/ungdomsrom - nye idéer...


Jeg trodde faktisk jeg var nesten i mål med valgene til rommet vi skal innrede. De har jeg vist HER. Jeg tok forbehold for at jeg kunne finne noe annet jeg falt for, og det har jeg selvfølgelig gjort! I et blad så jeg en sengegavl laget av uhøvlet panel, beiset med sølvbeis. Etter et kjapt søk på nettet fant jeg disse bildene, og det er jo "berre lekkert"!



Bildet er hentet fra en av mine sist oppdagede favorittblogger - RoSaLiGa - så dette innlegget hadde jeg ikke fått med meg! Opprinnelig var det mursteinstapetet fra Perswall jeg hadde planlagt på denne veggen, og det kunne Handymannen leve med. Jeg var usikker på hva han skulle si om dette forslaget, men konklusjonen hans var: raskt, enkelt og billig - så da vi (les han) lett skiftes ut om noen år hvis vi ikke trives med det.



Dermed så utgår de rustfargede elementene i planen (murvegg og teppe), og rødt er igjen en farge som er forbeholdt hytta ;) Jeg står igjen med hvitt og grått, og har dermed all verdens valgmuligheter på tilbehøret. Da er jakten igang på nytt ;)
  

3 kommentarer:

  1. Vet du det der kommer til å bli bærre lekkert - og lykke til med jakten på tilbehøret :))
    Ønsker deg en Vidunderlig Jul!! -og du, tusen hjertelig takk for varme kommentarer hos meg - de verdsettes stort!!
    GOD JUL LINETTE :))
    Varm klem fra Lokki

    SvarSlett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)