tirsdag 8. januar 2013

Alt i boks - med tavleklistremerkerEndelig har jeg fått tak i tavleklistremerker fra Søstrene Grene. Jeg fant dem ikke de første gangene jeg var i "vår" nyåpnede butikk, så til slutt spurte jeg den ene av innehaverne. Hun fortalte at de hadde i den andre butikken de driver, og tilbød seg straks å ta med noen derfra i løpet av uka hvis jeg ikke skulle den veien selv. Fornøyd over å slippe seks mils kjøring, takket jeg selvfølgelig ja, og tre dager etter var de på plass her. Super service!


Første prosjekt ble disse boksene som står i et lite vindu over kjøkkenbenken. Boksene sto tidligere bare til pynt (de tre med fransk skrift kommer fra Princess, den siste er en kjeksboks fra Mrs Bridges). En dag jeg lette etter noe å ha Dentastixene i (tannrensepinnene til bikkja...), for å slippe å ha den gule pappesken på kjøkkenbenken, fant jeg ut at innholdet fra en full eske passet akkurat i den største boksen. Etterhvert har de andre boksene også fått innhold. Selv husker jeg jo hva jeg har lagt hvor, men nå ble det litt enklere for resten av familien å finne ting også. Jeg klippet til klistremerkene slik at de passet på boksen og til ordet jeg skulle skrive, så det er ikke originalfasongen på merkene du ser her. 


Nå skulle det ikke lenger være tvil om hva som er hvor!

Jeg fikk ikke helt dreisen på å skrive med kritt, siden bokstavene måtte være ganske små (lappen med "fyrstikker" er ca halvparten av originalmerket). I stedet har jeg brukt en hvit akvarellblyant. Det går sikkert like fint med en vanlig hvit fargeblyant, men det fant jeg ikke i farten. Fordelen med avkvarellblyanten er at den er like lett å vaske av som krittet. Dermed kan man lett bytte tekst hvis man trenger det. Kanskje ikke så viktig på disse boksene, men på neste prosjekt ser jeg at behovet for å merke om kan bli noe større ;)

Har du brukt tavleklistremerker? Forslag til flere bruksområder mottas med takk :)


4 kommentarer:

 1. Så smart, også så fine bokser!
  Nei, slike merker har jeg aldri sett før!,Jeg skjønner godt det var litt knotete å skrive med kritt - aquarellblyant var da en glitrende ide!!
  God velorganisert helg til deg Linnette ;)
  Klem Lokki

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg er veldig glad i boksene, og ekstra glad når de kunne brukes til noe fornuftig også!

   Har hatt en flott helg på hytta, fikk organisert litt der også - badstuen skal nå endelig få lov til å bli nettopp det(badstue altså - har brukt den som bod til nå...), og da må alt som var lagret der få nye faste plasser vettu ;)

   Klem Linnette

   Slett
 2. Supersmart! Fikk kjøpt disse hos Søstrene Grene før jul, men jeg har ennå ikke fått takk i små nok "krittpenner" til å skrive med. ;)

  Fiiin søndag til deg!

  klem,
  AW

  SvarSlett
  Svar
  1. Krittpenner har ikke jeg funnet heller. Jeg prøvde å "spisse" vanlig kritt med kniv, men det var ikke særlig vellykket. Akvarellblyanten var mye enklere :)

   Klem Linnette

   Slett

Så koselig at du tar deg tid til å legge igjen en kommentar hos meg! They make my day :)