torsdag 23. januar 2014

Long time, no see!


Nå er det snart et år siden sist jeg blogget, og mye har skjedd i heimen siden det. Ikke på innredningssiden, så derfor har jeg ikke blogget heller - har jo prøvd å holde dette som en ren interiørblogg.
Nå er avgjørelsen endelig, og i løpet av året flytter vi fra det som har vært vårt hjem siden 
vi tegnet og bygget i 2001. 

Vi skulle absolutt IKKE kjøpe et renoveringsprosjekt, men hva tror du vi endte opp med? Den planløsningen vi ønsket, og som vil passe best for oss de neste årene, fant vi stort sett i hus fra 60- og 70-tallet. Mange av disse husene er pusset opp som DIY-prosjekter, og det er synd og si det - men kvaliteten på arbeidet kan være så som så. Handymannen tok dermed avgjørelsen om at han heller ville gjøre alt fra bunnen, istedet for å betale for materialene forrige eier hadde brukt - rive dette ut og betale for materialene en gang til. Som økonom kunne jeg selvsagt ikke være uenig, og interiørkonsulentdelen av meg frydet seg selvsagt over tanken på alle mulighetene vi da sto med!


Nå har vi altså 238 kvadratmeter og 17(!) rom som må gjøres noe med... 
Heldigvis er det ny kledning på to av veggene, og nytt tak - men vi må bytte alle vinduer, dører, etterisolere, nytt el anlegg, nye rør... Fordelen med dette huset er at planløsningen er veldig god, så det er ikke mer enn 1 vegg som må flyttes og 2 nye som skal settes opp. I tillegg er det noen innebygde skap som skal legges til i areal på et soverom og et bad, og noen dører som skal flyttes, men det er småtterier i forhold til andre hus vi har sett på.

De neste par ukene skal vi shine opp vårt nåværende hus, før vi legger det ut for salg. Denne helgen er det dørlister som står for tur. I motsetning til det vi har kjøpt satser vi på at det vi selger skal være 
"Move-in-ready" ;)

Linnette